Τι συμβαίνει με Μπιέλ;

Τι συμβαίνει με Μπιέλ;

Πηγή: EUROKINISSI

Σε αναμμένα...κάρβουνα βρίσκονται στον Πειραιά με τον Πεπ Μπιέλ.

Στον Ολυμπιακό σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα από την ΑΕΚ, ήρθε και έδεσε το ”γλυκό” με τον τραυματισμό του πολύ σημαντικού Πεπ Μπιέλ.

Να θυμίσουμε ότι, ο Ισπανός άσος των ερυθρόλευκων αποχώρησε από το χθεσινό ντέρμπι μόλις στο 39′ ύστερα από ενοχλήσεις που ένιωθε και πέρασε στην θέση του ο Ζούμερ Μπουτούτσι.

Σήμερα Παρασκευή (10/2) ο Μπιέλ θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσειςΚ για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως η αλλαγή έγινε εγκαίρως και ότι έχουν προλάβει τα χειρότερα για τον παίκτη. Εδώ και μέρες ο ποδοσφαιριστής αισθανόταν ενοχλήσεις, ενώ ήταν, μάλιστα, αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά τελικά τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο, άντεξε μόλις 39 λεπτά στην Opap Arena.

Αναμφίβολα ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι ιδιαίτερα πολύτιμος και κατέχει περίοπτη θέση στα πλάνα του Μίτσελ, ο οποίος τον εμπιστεύεται αρκετά, με τον Μπιέλ να έχει πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του. Το τελευταίο που θα ήθελε λοιπόν αυτή τη στιγμή ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι να χάσει τον Ισπανό εξτρέμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play