Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παύλος Γερουλάνος
Γραμματέας τομέα Τουρισμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Η υπόθεση των υποκλοπών είναι ζήτημα εθνικό, χρειάζεται διαλεύκανση

Ο Γραμματέας τομέα Τουρισμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, για τα ζητήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας αλλά και τις επερχόμενες εκλογές. 

Ο Γραμματέας τομέα Τουρισμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Γερουλάνος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, για τα ζητήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας αλλά και τις επερχόμενες εκλογές. 

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Για την υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών

Ο κ. Παύλος Γερουλάνος σημείωσε τα εξής: “Πλέον είναι επίσημο. Η Αθήνα όπως ξέρετε είναι η πόλη μου, είναι η πόλη που μεγάλωσα, που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, εδώ είναι η δουλειά μου, εδώ κατέβηκα για Δήμαρχος και όπως καταλαβαίνετε έχω μία ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη και από την προηγούμενη Κυριακή και επίσημα υποψήφιος για την Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ”.

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων ο κ. Γερουλάνος ανέφερε: “Αυτό που θα επηρεάσει είναι την πολιτική ζωή του τόπου καταρχήν. Δυστυχώς βρισκόμαστε στη μέση μιας διαδικασίας η οποία χρειάζεται διαλεύκανση για δύο λόγους, πρώτον για να δούμε ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό που έχει συμβεί και να τιμωρηθούν και και από την άλλη για να διορθώσουμε παλιές παθογένειες του πολιτικού συστήματος που ουσιαστικά ξανά και ξανά μας κάνουνε να βλέπουμε να ξετυλίγονται σενάρια στην Ελλάδα τα οποία θα πρέπει να έχουν τελειώσει από τη δεκαετία του ’50. Λοιπόν για μας η διαλεύκανση της υπόθεσης δεν είναι κάτι κομματικό ή κάτι το οποίο αφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη μόνο, είναι ένα θέμα εθνικό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει πιο δυνατή Ελληνική Δημοκρατία, άρα λοιπόν κάθε εκλογική αναμέτρηση η οποία γίνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες προφανώς δεν είναι ιδανική.

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Για την αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων

Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε: “Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ένα πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας να το κάνει δικό του και ο λόγος που το λέω αυτό είναι πολύ απλώς εγώ αυτό το οποίο είπα και το  υποστηρίζω απολύτως  είναι ότι οι υποκλοπές αυτές καθαυτές, έχουνε βάλει στο τραπέζι ερωτηματικά γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να στηρίξει αύριο τον κύριο Μητσοτάκη. Γιατί το λέω αυτό διότι δεν θα ξέρουμε αν αυτή η στήριξη είναι μία πραγματικά πολιτική στήριξη ή ένα προϊόν εκβιασμού. Δεν το λέω για τον Νίκο Ανδρουλάκη. ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν και ο πρώτος ο οποίος πήγε το τηλέφωνο του στην εισαγγελία και είπε με παρακολουθούσαν ιδού το τηλέφωνό μου κρίνεται τι έχει συμβεί. Μάθαμε ότι το τηλέφωνο του κυρίου Χατζηδάκη το παρακολουθούσαν δεν είδα τον κ. Χατζηδάκη να κάνει το ίδιο πράγμα..” σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Για τις επερχόμενες εκλογές

Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε “Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν παθογένειες το πολιτικό σύστημα, τώρα θα μοιράσουμε τις καρέκλες για να μοιράζουμε τα τα ελέη αυτών των παθογενειών ή θα μοιραστούμε την εξουσία για να τα διορθώσουμε; Υπάρχουν τρεις μεγάλες περιοχές πάνω στις οποίες η Ελλάδα θα κληθεί να κάνει μεγάλες τομές για να προχωρήσει μπροστά. Το ένα είναι  η ενότητα Δημοκρατία, η άλλη είναι η οικονομία και η άλλη η ενότητα παιδεία. Εκεί πέρα χρειάζεται να βρούμε επίπεδα συνεργασίας έτσι ώστε να μπει σε σωστή τροχιά η χώρα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του εικοστού πρώτου αιώνα. Αυτό να το συζητήσουμε με οποιονδήποτε αλλά να συζητάμε τώρα με τόσες σκιές  πάνω στο τραπέζι ή να συζητάμε πάρε εσύ τρία υπουργεία να πάρω εγώ δύο αυτό πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα για τον Έλληνα πολίτη”. 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι