Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Στέφανος Ξεκαλάκης
Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Στέφανος Ξεκαλάκης στο pagenews.gr: Το ΠΑΣΟΚ έχει προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο και στους πολίτες του

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, για την υπόθεση των παρακαλουθήσεων και την πρόταση δυσπιστίας, για την αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, για την υπόθεση των παρακαλουθήσεων και την πρόταση δυσπιστίας, για την αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Ξεκαλάκης στο pagenews.gr: Για τις επερχόμενες εκλογές και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ο κ. Στέφανος Ξεκαλάκης δήλωσε: “Και μόνο το γεγονός ότι αποτελούμε το μήλον της έριδος τόσο για τη Νέα Δημοκρατία όσο και για το ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει λίγο να προβληματίσει τον ελληνικό λαό ο οποίος μπορεί με άμεση ψήφο στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ αυτή τη νέα προσπάθεια να έρθει και να εναποθέσει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο στο πανελλήνιο σοσιαλιστικό κίνημα. Εμάς ο αρχηγός μας ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε πει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι όποτε και αν γίνουν οι εκλογές θα είμαστε έτοιμοι, το αποδείξαμε γιατί από το Δεκέμβρη έχουμε θέσει  στη δημοσιότητα τις προγραμματικές μας θέσεις στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και βεβαίως όπως πολύ σωστά είπατε την προηγούμενη Κυριακή ενημερώσαμε για τους υποψηφιότητες στο σύνολο της επικράτειας. Άρα λοιπόν αυτό που μένει για εμάς και μας ενδιαφέρει σήμερα είναι να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας με τον ελληνικό λαό και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να τον πείσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξαναφέρει τα χαμόγελα στα χείλη όλων και μπορεί να τα ξαναφέρει γιατί είναι το κόμμα, το οποίο σε προηγούμενες περιόδους διακυβέρνησης του έχει προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο και στους πολίτες του.

Στέφανος Ξεκαλάκης στο pagenews.gr: Για την υπόθεση των παρακαλουθήσεων και την πρόταση δυσπιστίας

Ο κ. Ξεκαλάκης υπογράμμισε τα εξής: “Θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός δεν έλαβε για άλλη μία φορά απαντήσεις, αυτό μας προβληματίζει  εξαιρετικά υπό την έννοια ότι όλο και περισσότερος κόσμος απαξιώνουν την πολιτική κόσμος στο δημοσκοπήσεων φαίνεται να επιλέγει την αποχή στις επικείμενες εκλογές. Εμείς ο λόγος που θέλαμε όχι απλά να μην υπάρχουν σκιές αλλά και σκοτάδι γιατί υπάρχει πλήρης συσκότιση στην υπόθεση αυτή. Ήτανε επειδή αφορά τόσο τον αρχηγό μας και όπως φαίνεται και από τα δημοσιογραφικά ευρύματα αφορά πάρα πολλούς πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες οι οποίοι παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη.Την χαρακτηρίζω κατά αυτό τον τρόπο γιατί ήταν επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου να πάρει στο Μέγαρο Μαξίμου την ευθύνη της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών….” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στέφανος Ξεκαλάκης στο pagenews.gr: Για την αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε: “Νομίζω όλο αυτό νομίζω ότι κινείται εκτός πλαισίων δεοντολογίας και θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε κατά πόσο τελικά όλη αυτή η διάθεση από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είναι κάτι το οποίο εκπορεύεται από ιδεολογική ανάγκη από σύμνοια ή από καιροσκοπισμό. Δεν είναι μόνο αυτές οι δηλώσεις, υπάρχουν και ακόμα χειρότερες δηλώσεις οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί αναφέρομαι σε αυτές του κ. Πολάκη παλαιότερα αυτές του κ. Καρτερού, μιλάμε για πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο στενό πυρήνα του κυρίου Τσίπρα..”. 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι