Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Δημήτρης Μαρκόπουλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Δημήτρης Μαρκόπουλος στο pagenews.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε αποδυναμωμένος από την πρόταση μομφής,δεν κέρδισε τίποτα

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην πρόταση μομφής που καταψηφίστηκε, για τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ τον κ. Ράμμο, για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιαπωνία αλλά και τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην πρόταση μομφής που καταψηφίστηκε, για τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ τον κ. Ράμμο, για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιαπωνία αλλά και τις επερχόμενες εκλογές. 

Δημήτρης Μαρκόπουλος στο pagenews.gr: Για την πρόταση μομφής που καταψηφίστηκε

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε: ” Ο απελπισμένος από τα μαλλιά πιάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ ελλείψη  πραγματικών επιχειρημάτων και ουσιαστικής πολιτικής προσέγγισης στα προβλήματα αυτό το οποίο κάνει προεκλογικάγιατί να λέμε την αλήθεια σε προεκλογική περίοδο πλέον είμαστε είναι να κάνει εντυπωσιοθηρία και αυτό λοιπόν επιχείρησε με την πρόταση δυσπιστίας να δημιουργήσει εντυπώσεις και μία αντί συσπείρωση.Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως νομίζω ότι με το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει επί της ουσίας αποδυναμωμένος ή τουλάχιστον δεν έχει κερδίσει και αυτό γιατί αποδείχθηκαν οι υπόγειες διαδρομές του συγκεκριμένου κόμματος με υπηρεσίες και αρμόδιες αρχές και εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία εικόνα αποσταθεροποίησης στην κυβέρνηση και ουσιαστικά δεν βλέπω να υπήρξε κάποιο ορατό κέρδος από την πλευρά τους. Χαμένο όμως έχει βγει και το ΠΑΣΟΚ το οποίο για μία ακόμη φορά δεν αρθρώνει έναν δικό του αυτόνομο πολιτικό λόγο και φαίνεται ότι άγεται και φέρεται από τις οποίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

“Εμείς είπαμε στον ελληνικό λαό τη δική μας αλήθεια, μία αλήθεια η οποία οδηγεί τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη, είναι ανεξάρτητη δικαιοσύνη από την κυβερνητική εξουσία εμείς λοιπόν λέμε ότι δεν φοβόμαστε αυτό το θέμα των παρακολουθήσεων, είναι ξεκάθαρο ότι πουθενά δεν έχει υπάρξει επισήμανση του και στις εξεταστικές επιτροπές είτε στην Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας του ονόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επομένως εμείς θέλουμε τα πάντα να έρθουν στο φως χωρίς να φοβόμαστε τίποτα, γιατί γνωρίζουμε τη δική μας πραγματικότητα τη δική μας αλήθεια.

Δημήτρης Μαρκόπουλος στο pagenews.gr: Για τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ τον κ.Ράμμο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος σχολίασε τη στάση του προέδρου της ΑΔΑΕ ως εξής: “Το έχω πει και το επαναλαμβάνω είναι ένας ακατάλληλος για επικεφαλής της ΑΔΑΕ άνθρωπος. Δεν είναι δυνατόν ο κύριος Τσίπρας να ζητά τηλέφωνα συγκεκριμένων προσώπων και αυτή η πληροφορία να δίδεται με αυτό τον τρόπο και πολύ περισσότερο όταν έχουν προηγηθεί οι διαρροές με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Γιατί αυτό νομίζω έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του κυρίου Ράμμου. Ο κύριος Ράμμος έχει εντός της ΑΔΑΕ επιλέξει συνεργάτες στελέχη πρώην του ΣΥΡΙΖΑ σε υπουργικά γραφεία όπως είναι η κυρία Παπανικολάου, η οποία μάλιστα και στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν και στην ΕΥΠ σε λειτουργική θέση. Βλέπουμε τον κύριο Ράμμο ο  οποίος κάνει συχνά πυκνά δημόσιες πολιτικέςκαι πολιτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις αυτή δεν είναι η δουλειά ενός επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής. Επίσης βλέπουμε ότι υπάρχουν καταγγελίες εκ μέρους μελών του συμβουλίου της ΑΔΑΕ ότι δεν ενημερώνονται για τη δράση…” σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Δημήτρης Μαρκόπουλος στο pagenews.gr: Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιαπωνία

Αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιαπωνία ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε: “Εμείς το κάναμε και θα το ξανακάνουμε και την επόμενη τετραετία. Να φέρουμε μεγάλες επενδύσεις ως κυβέρνηση. Ήρθε επί ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας μεγάλες επενδύσεις όπως της Microsoft, η επένδυση της Pfizer, της Volkswagen, το Ελληνικό προχώρησε όταν κάποιοι ξέρατε βρίσκαν ως και δεινοσαύρους στην περιοχή αυτή όταν είχαν την κυβέρνηση στα χέρια τους. Εμείς είμαστε εδώ για να έρθουν πολύ μεγάλες επενδυτικές προσπάθειες και μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα..”.

Δημήτρης Μαρκόπουλος στο pagenews.gr: Για τις επερχόμενες εκλογές

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές “Ναι θεωρώ ότι είναι εφικτό. Εμείς έχουμε ένα στερεό αφήγημα λέμε στον κόσμο ότι πρέπει να ψηφίσει για αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρό το πολιτικό μας αίτημα και εδράζεται σε πραγματικά δημοσκοπικά δεδομένα σε συγκεκριμένες αναλύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνο το κόμμα το οποίο δεν έχει πολιτικό αφήγημα, μιλάει για νεφελώδη μετεκλογικά σχήματα, όπου όμως δεν έχει αυτή τη στιγμή κανέναν πραγματικό εταίρο..”.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι