Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr

Με την
Σοφία Χύτου

Τουρισμός για όλους: Ποιοι θα κερδίσουν τα 125.000 voucher

Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει το ποσό που παρέχεται μέσω του προγράμματος.

Δικαιούχοι θα είναι όσοι είχαν κάνει ηλεκτρονική αίτηση στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr (κλικ εδώ) το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ όσον αφορά στην εξαργύρωση, οι κληρωθέντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ποσό, είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα, είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα. Το pagenews.gr σας παρουσιάζει με βίντεο όλες τις λεπτομέρειες.

Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει το ποσό που παρέχεται μέσω του προγράμματος.

Μετά την κλήρωση, οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω email και SMS ότι η κάρτα τους είναι έτοιμη για ενεργοποίηση και χρήση μέσα από την πλατφόρμα της Viva Wallet.

Όπως έχει σχολιάσει σχετικά η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι ψηφιακές κάρτες που μοιράζονται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Greece does have a winter» μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Μιλώντας για το «Τουρισμός για όλους», η κ. Ζαχαράκη επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 20-21 ως ένα μέτρο στήριξης του τουρισμού μέσα στην πανδημία. Μέσω αυτού εξαργυρώθηκαν 19 εκατ. ευρώ από 200.000 δικαιούχους.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι