Τάσος Γαϊτάνης – Χαρά Καφαντάρη στο pagenews.gr: Πολιτική αντιπαράθεση για Καλογρίτσα, Ντογιάκο, ακρίβεια

Τάσος Γαϊτάνης – Χαρά Καφαντάρη στο pagenews.gr: Πολιτική αντιπαράθεση για Καλογρίτσα, Ντογιάκο, ακρίβεια
O εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Χαρά Καφαντάρη μίλησαν στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκαν σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, για τον κ. Ντογιάκο αλλά και την ακρίβεια.

O εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Χαρά Καφαντάρη μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο”  με τη Σοφία Χύτου  όπου αναφέρθηκαν σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, για τον κ. Ντογιάκο αλλά και την ακρίβεια.

Τάσος Γαϊτάνης – Χαρά Καφαντάρη στο pagenews.gr: Πολιτική αντιπαράθεση για Καλογρίτσα, Ντογιάκο, ακρίβεια

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης αναφορικά με τις αποκαλύψεις της γραμματέα του κ. Καλογρίτσα απάντησε: “Είναι φοβερά όσα ενόρκως κατατέθηκαν, δεν έχουμε μπροστά μας ένα σχολιασμό μία δήλωση σε έναν δημοσιογράφο, έχουμε πλέον μία ένορκη κατάθεση καταλαβαίνετε αυτό έχει μία βαρύτητα. Η κυρία Διαμαντή πολλά χρόνια συνεργάτιδα και ιδιαίτερα γραμματεύς του κυρίου Καλογρίτσα αποκάλυψε συγκεκριμένα γεγονότα στο δικαστήριο, στενές σχέσεις που είχε ο Υπουργός Επικρατείας τον καιρό εκείνο που ήταν ο κ. Παππάς με τον επιχειρηματία και το γεγονός ότι υπήρχε οικονομική ενίσχυση, φαίνεται να υπήρχε οικονομική ενίσχυση προς το ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε ότι έφευγαν τσάντες και φάκελοι. Για όλα αυτά τα ζητήματα λιπόν θα πρέπει να πάρει να πάρουμε μία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και από τον κύριο Τσίπρα, όχι προφανώς αυτή που δόθηκε ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της κυρίας Διαμαντή, είναι πολύ συγκεκριμένες οι καταγγελίες και θα πρέπει ο κύριος Τσίπρας πολύ συγκεκριμένα να απαντήσει…” τόνισε ο κ. Γαϊτάνης. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Χαρά Καφαντάρη απάντησε: “Πρώτα από όλα αυτό που θα πω είναι ότι θα γίνει μήνυση αν δεν έχει γίνει μήνυση, για ψευδορκία από την πλευρά του Νίκου Παππά, γιατί άμεσα τον αφορά κι βέβαια μέσω του προσώπου του όλη αυτή η προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση και με την παραπομπή στη δικαιοσύνη στο ειδικό δικαστήριο να το πω έτσι του Νίκου Παππά μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες κοινοβουλευτικές όπου η πλειοψηφία βέβαια ανήκε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα φανεί η αλήθεια και μέσα από το ειδικό δικαστήριο. Ήδη γνωρίζουμε ότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα κορυφαίοι παράγοντες στον Τύπο προσήλθαν και έκαναν δηλώσεις ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, μιλάω και για τον κύριο Μαρινάκη για να είμαι πιο συγκεκριμένη, σχετικά με την όλη διαδικασία για τις άδειες, αλλά αυτό το οποίο θέλω να τονίσω με σαφήνεια είναι το εξής ότι μπαίνουμε σε μία προεκλογική περίοδο και δυστυχώς βλέπω ότι θα είναι ιδιαίτερα τοξική. Η Νέα Δημοκρατία είναι ιδιαίτερα στριμωγμένη αυτό τον καιρό σχετικά και μετά προβλήματα της ακρίβειας, της ενέργειας ,το θέμα των υποκλοπών, την παραβίαση ουσιαστικά βλέπουμε να παραβιάζεται ακόμα και το Σύνταγμα και για τη δημοκρατία μας υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος, ο οποίος εξελίσσεται δυστυχώς..” σημείωσε. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play