Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μπάμπης Παπαδημητρίου
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Μπάμπης Παπαδημητρίου στο pagenews.gr: Η πρώτη κάλπη θα προσδιορίσει το πολιτικό τοπίο

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις εκλογές, την παραίτηση Χειμάρα, τα Γλυπτά του Παρθενώνα, για τις ελλείψεις στα φάρμακα και άλλα θέματα.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις εκλογές, την παραίτηση Χειμάρα, τα Γλυπτά του Παρθενώνα, για τις ελλείψεις στα φάρμακα και άλλα θέματα.

Μπάμπης Παπαδημητρίου στο pagenews.gr: Για την παραίτηση Χειμάρα

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου τόνισε τα εξής: “Κοιτάξτε πριν τις εκλογές, εγω έχω δει πολλές εκλογές η από θέση παρατηρητή δημοσιογράφου που βλέπει και μαθαίνει και πολλά αναμενόμενο είναι ότι όλα τα κόμματα ψάχνουνε να βρούνε ατασθαλίες, οι παρατυπίες στην πλευρά του άλλου μεγάλου αντιπάλου τους. Ο κ. Χειμάρας πιάστηκε πράγματι να κάνει μία παρατυπία, δεν είναι κάποιο σκάνδαλο αλλά δεν έπρεπε να έχει συμβεί, έπρεπε να το έχει προσέξει. Πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί ειδικά όσοι εκτιθέμεθα στη λαϊκή ψήφο πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας. Επομένως ήταν κάτι που έκανε λάθος, το διόρθωσε, το διόρθωσε κατά τη γνώμη μου με σωστή στάση, ανέλαβε την ευθύνη, παραιτήθηκε και η έδρα του πήγε στο κόμμα όπως πρέπει να γίνεται στις δημοκρατίες. Δεν έμεινε στο Κοινοβούλιο, θα μπορούσε να το κάνει και ως εκ τούτου εγώ εκτιμώ τη συμπεριφορά του και τη βρίσκω ορθή. Η διόρθωση ενός λάθους λέει πολλά περισσότερα για τον άνθρωπο, από το λάθος που έχει κάνει”. 

Μπάμπης Παπαδημητρίου στο pagenews.gr: Για την έλλειψη φαρμάκων

Σχετικά με την έλλειψη φαρμάκων: “Κατά σύμπτωση λίγο καιρό πριν ξεκινήσει εδώ στο δίπλα φαρμακοποιό είχαμε τη συζήτηση γιατί του ζήτησα κάτι μου λέει δεν θα στο βρω εύκολα Αυτό λέω καλά δώσε με οποιοδήποτε άλλο έχει την ίδια δραστική ουσία δεν έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένη μάρκα και μου έδωσε ένα άλλο το οποίο μάλιστα δεν γνώριζα ως επωνυμία δεν γνώριζα, κοίταξα είχε παρακεταμόλη όπως έχουν και άλλα φάρμακα τα οποία είναι γνωστά και δημοφιλή. Η παρακεταμόλη είναι η δραστική ουσία είναι πάρα πολύ δημοφιλής εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εκείνες τις μέρες του λέω τι γίνεται με την παρακεταμόλη διάβασα ένα άρθρο πράγματι εγώ λόγω αν θέλετε των σπουδών μου παρακολουθώ τι γίνεται στη Γαλλία. Είχα διαβάσει ένα άρθρο λοιπόν ότι στη Γαλλία υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με έλλειψη παρακεταμόλης. Άρα εκεί ενημερώθηκα και εγώ κοίταξα τις παραγωγές στον κόσμο , η παρακεταμόλη κατά 85% παράγεται σε δύο χώρες, την Κίνα και την Ινδία. Η Κίνα έχει τεράστια προβλήματα παραγωγής, έχει μειώσει την παραγωγή της πάρα πολύ έχει και τα δικά της προβλήματα να αντιμετωπίσει τα γνωρίζουν όλοι . Τα νοσοκομεία μας και οι αποθήκες είναι εντάξει δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα…” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητρίου. 

Μπάμπης Παπαδημητρίου στο pagenews.gr: Για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

“Κοιτάξτε να δείτε αυτά οι νομικοί είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν φορμούλες που ικανοποιούν τις δύο πλευρές. εν προκειμένω εδώ είμαστε μία πλευρά η ελληνική που θέλω να πιστεύω και έτσι πιστεύω ότι είναι, ας υπάρχουνε κάποιες συζητήσεις ζωηρές μερικές φορές, η άποψή μας είναι μία και ενιαία, ότι τα μάρμαρα τα Ελγίνεια πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα που τις ανήκουν. Άρα αυτό όμως είναι ένας στόχος που θα εξυπηρετηθεί σε πολύ μεγάλο χρονικό ορίζοντα και για να τον προσεγγίσουμε χρειάζεται να δείξουμε ενδεχομένως και μία ευελιξία και ικανότητες διαπραγματεύση.Το να λες απλώς είναι δικά μου τα θέλω αν ο άλλος σου πει okay αλλά εγώ δεν στα δίνω, το πράγμα θα μείνει εκεί και θα έχουμε ποτέ καμία πρόοδο..” ανέφερε. 

Μπάμπης Παπαδημητρίου στο pagenews.gr: Για τις εκλογές

“Οι εκλογές είναι η πρώτη κάλπη, εκεί πρέπει ο καθένας να εκφραστεί με αυτό που πιστεύει αυτό που εκτιμά, θα κοιτάξει τι έχει κάνει ο καθένας, θα δει το πρόγραμμα του καθενός, θα πάρει μία απόφαση και θα ρίξει το ψηφοδέλτιο της επιλογής του στην κάλπη, εκεί θα προσδιοριστεί όλο το πολιτικό τοπίο. Από εκεί θα βγει η επόμενη κυβέρνηση. Επειδή βεβαίως  όπως παρατηρείτε υπάρχουν προβλήματα λόγω της απλής αναλογικής και λόγω του γεγονότος ότι είναι δύσκολο να έρθουν κοντά κόμματα, ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ με εμάς αλλά και με άλλα κόμματα πιστεύω, επειδή κατά την άποψή μου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει πάλι ιδέες μειοψηφικές, ακραίες, μιας Αριστεράς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει και να λέει ότι θέλει αλλά με αυτές τις ιδέες δεν κυβερνιέται η Ελλάδα..Στην πρώτη κάλπη θα λύσουμε το θέμα και θα απαντήσουμε πολιτικά, στην δεύτερη κάλπη η οποία μπορεί να προκύψει προφανώς είναι το πιο πιθανό και εμείς πιστεύουμε ότι θα πάμε εκεί, θα λυθεί το θέμα της διακυβέρνησης και ο μόνος τρόπος για να λυθεί είναι το πρώτο κόμμα να έχει την αυτοδυναμία, εγώ πιστεύω ότι πρώτο κόμμα θα είναι η Νέα Δημοκρατία”. 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι