Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Κοστίζει 15 εκατομμύρια ευρώ;

Τι ισχύει με την φερόμενη πρόταση της Φενερμπαχτσέ για τον Κουλιεράκη και ποια η σταθερή αντίδραση του ΠΑΟΚ στις ερωτήσεις που δέχτηκε - με περισσότερα χρήματα στο τραπέζι από όσα έβαλαν τα "καναρίνια" - από Γκλάντμπαχ, Γουότφορντ και μια ολλανδική ομάδα.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ σταθερή, πάντα αξιώνοντας το ποσό που εξ αρχής έχει επικοινωνήσει. Λογικό πρωτίστως βάσει εξέλιξης του 19χρονου αμυντικού: τα 4 εκατομμύρια που τώρα φέρεται να διαθέτει η Φενέρ, ο ΠΑΟΚ τα είχε απορρίψει το περασμένο καλοκαίρι σε τότε προσφορά της Red Bull.

Πλέον, ύστερα από τόσους μήνες και την πρόοδο που έχει καταγράψει ο Κουλιεράκης, προφανώς η τιμή του – ακόμη και από πλευράς υποψήφιων αγοραστών – δεν είναι δυνατόν να είναι η ίδια.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που στον «δικέφαλο» γνωρίζουν πως οι ενδιαφερόμενοι από το ψηλότερο ράφι της ποδοσφαιρικής αγοράς, ενδιαφερόμενοι που έχουν πιάσει… στασίδι στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας την προσοχή τους στην Κουλιεράκη, ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ούτε καν σε επίπεδο ερωτήσεων, διερευνητικών επαφών και κρούσεων.