Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ένταση μεταξύ παικτών και κόκκινη κάρτα στον Ιωνικό

Ακόμα κι έτσι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι πρώτος και αήττητος, με 38 βαθμούς, την ώρα που ο Ιωνικός παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 8 πόντους, όπως και ο Λεβαδειακός.

Ο Μπρινιόλι κάθισε στην εστία, έχοντας τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στα μετόπισθεν. Τσέριν, Ρούμπεν και Μπερνάρ αποτέλεσαν την τριάδα στα χαφ, με τους Βαγιαννίδη-Παλάσιος να αγωνίζονται στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, κυκλοφορώντας την μπάλα και προσπάθησε να παίξει από τα άκρα -με Χουάνκαρ και Βαγιαννίδη κυρίως- για να δημιουργήσει ρήγματα στην καλοστημένη άμυνα του Ιωνικού.

Ο οποίος με τη σειρά του έδειξε εμφανή διάθεση να περιμένει αμυνόμενος, παίζοντας ενίοτε και σκληρά, για να βρει μια στιγμή στην αντεπίθεση, αλλά χωρίς επιτυχία…

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα σχετικά νωρίς, στο 13ο λεπτό. Όταν ο Ιωαννίδης έβαλε μπροστά τη μπάλα έφυγε σε κατά μέτωπο επίθεση, σούταρε μέσα από την περιοχή για να διώξει ο Χουτεσιώτης αλλά ο επερχόμενος Μπερνάρ πέτυχε το 0-1 σε κενή εστία!