Focus

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια και η καριέρα της ως το απόλυτο fashion icon του Χόλιγουντ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Δεν θα άλλαζα τίποτε, τις περισσότερες φορές είχαμε ό,τι χρειαζόμασταν. Όχι πάντα, αλλά τον περισσότερο καιρό" έχει δηλώσει η διάσημη πλέον ηθοποιός.

Ο άντρας της ζωής της όμως αποδείχτηκε πως ήταν ο ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ με τον οποίο έχουν πλέον κλείσει σχεδόν τριάντα γάμου, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Όταν γνωρίστηκαν εκείνος είχε ήδη αρχίσει να αποκτά φήμη ως ηθοποιός, ενώ η Πάρκερ έπαιζε συνήθως β’ ρόλους σε ταινίες, όπως π.χ το Footloose κ.ά.Η μεγάλη της ευκαίρια ήρθε τελικά με το σίριαλ Sex and The City και τον ρόλο της δημοσιογράφου Κάρι Μπράντσο, μιας τυπικής Νεοϋρκέζας με αδυναμία στη μόδα και ιδιαίτερα στα παπούτσια. Το σίριαλ έχει γνωστό παγκοσμίως αποσπώντας 55 βραβεία, ενώ μόνο η Πάρκερ ήταν υποψήφια 33 φορές για τον ρόλο της. Η ίδια πιστεύει ότι το μυστικό της Κάρι είναι ότι υπήρξε καλή φιλή πάνω απ’ όλα και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος της συγχωρούσε πολλές φορές τα ξεσπάματα εγωισμού.

Σήμερα το ποσό από το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων ανέρχεται περίπου στα 200 εκ. δολάρια, καθώς η ίδια φρόντισε αφενός να γίνει και παραγωγός του σίριαλ και των ταινιών που ακολούθησαν, αλλά και να αναπτύξει επιχειρηματική δράση σε διάφορα πεδία. Εξάλλου η δική της καριέρα συνέχισε την ανοδική της πορεία αφού η ίδια πρωταγωνίστησε σε διάφορες ταινίες, όπως σε μια ρομαντική κομεντί “Τριαντάρης από σπίτι”, στο πλευρό του Μάθιου ΜακΚόναχι.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ άδραξε την ευκαιρία όταν της παρουσιάστηκε και κυρίως τόλμησε να ονειρευτεί και να διεκδικήσει το όνειρό της. Επιμένοντας στην πορεία της η ευκαιρία παρουσιάστηκε και κατόρθωσε να προχωρήσει όπως εκείνη ήθελε. Δεν ξεχνάει όμως από πού ξεκίνησε και φροντίζει να δίνει πίσω στην κοινότητα υποστηρίζοντας το έργο 15 ΜΚΟ.