Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μάριος Ευθυμιοπούλος
Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας, Πρόεδρος Strategy International  

Μάριος Ευθυμιοπούλος στο pagenews.gr : Το Qatargate είναι το «κερασάκι»-Προεκτάσεις & παρασκήνιο

Ο Μάριος Ευθυμιόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας, Πρόεδρος Strategy International αναφέρθηκε ότι το Qatargate είναι το «κερασάκι»-Προεκτάσεις & παρασκήνιο

Ο Μάριος Ευθυμιόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας, Πρόεδρος Strategy International  μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή Point Zero με τον Λάμπρο Καλαρρύτη όπου αναφέρθηκε ότι το Qatargate είναι το «κερασάκι»-Προεκτάσεις & παρασκήνιο.

Μάριος Ευθυμιοπούλος στο pagenews.gr : Το Qatargate είναι το «κερασάκι»-Προεκτάσεις & παρασκήνιο

“Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτό κρατάει πίσω στην ιστορία είχαμε τα γεονότα τα οποία είχαν γίνει αρχικά από την ισλαμική συμμαχία η οποία είχε αρχίσει το 2015 αν θυμάστε καλά στον πόλεμο της Υεμένης, το 2016 γίνονται κάποια γεγονότα με τα οποία κατηγορείται το Κατάρ ότι συνέβαλε στην πληροφόρηση και πληροφορία των κρατών εναντίον τους και έτσι ουσιαστικά υπήρχε το σχίσμα σε σχέση με την αραβική Χερσόνησο και στην μετέπειτα εξέλιξη υπήρχε και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το οποίο ήτανε μία πραγματικότητα σε σχέση με τις ανάγκες που μπορεί να είχε και το Κατάρ εκείνη τη στιγμή έχουμε σήμερα. Ότι χρειαζότανε την επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο, είε χρησιμοποιήσει κάποιες συμφωνίες που είχαν γίνει μέχρι το 2016 -2017, οι οποίες ουσιαστικά προέβλεπαν τα άλλα αραβικά κράτη να μπορούν να έχουν παρουσία των ιστών που θα πηγαίναν στο Κατάρ σε καθημερινή βάση.

Να το μεταφράσω σε νούμερα 88 δισ στην ημέρα από το Εμιράτο του Ντουμπάι στη Χώρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Κατάρ την ημέρα καταλαβαίνετε λοιπόν για πόσο μεγάλα ποσά μιλάμε, για πόσο πληθυσμό και μετακίνηση και ερχόταν και το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών αυτών. Στο μέχρι τότε, μέχρι το 2016 που γίνονται τα γεγονότα όλα είναι καλά από το 16 και μετά τα πράγματα γίνονται περίπλοκα γιατί μπαίνει στο παιχνίδι και η Τουρκία η οποία έρχεται να σώσεις το Κατάρ, το οποίο Κατάρ είχε γονατίσε. Να σας θυμίσω εδώ πέρα ότι μέσα σε μία εβδομάδα η οικονομική της κατάσταση ως χώρα σε διοίκηση φορέων για προσωπικά λεφτά μιλάμε αλλά βεβαίως και για το εμπορικό ισοζύγιο το οποίο μέχρι στιγμής είχε μπει ένα εμπάργκο.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι