Lifestyle

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Θα νικήσω τον καρκίνο παίζοντας επίθεση» έλεγε τελικά δεν τα κατάφερε

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Mπορεί ως προπονητής να μην κέρδισε κάποιο τρόπαιο αλλά ως παίκτης πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα Σερβίας

Mπορεί ως προπονητής να μην κέρδισε κάποιο τρόπαιο αλλά ως παίκτης πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα Σερβίας, ένα διηπειρωτικό, τρία Super Cup Ιταλίας, τέσσερα κύπελλα Ιταλίας, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και το κύπελλο πρωταθλητριών της σεζόν 1990/91.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Η γυναίκα του, Αριάνα, μαζί με τα παιδιά τους, Βικτόρια, Βιρτζίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή τους Βιολάντε, η μητέρα Βικτόρια και ο αδερφός του Ντράζεν, με πόνο επικοινωνούν τον πρόωρο και άδικο θάνατο του άντρα, πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Έανς μοναδικός άνδρας, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ανοιχτός και καλός προς όλους. Με θάρρος πάλεψε απέναντι σε μια απαίσια ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που αυτά τα χρόνια τον φρόντισαν με αγάπη και σεβασμό, ειδικά τους: Δρ.Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, Δρ. Αντόνιο Κούρτι, Αλεσάντρο Ραμπάλντι και Δρ. Λούκα Μαρκέτι. Ο Σίνισα θα μέινει για πάντα μαζί μας».