Lifestyle

Οι Arctic Monkeys έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens

Μαζί τους οι Hives και ο Willie J Healey, την Τετάρτη 19 Ιουλίου.

Οι δίσκοι που ακολούθησαν αλλά και το ολοκαίνουργιο «The Car» – κατέστησαν τους Arctic Monkeys ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής των τελευταίων 20 ετών, τόσο δημιουργικά όσο και εμπορικά (με πάνω από 25 εκατομμύρια πωλήσεις και 30 εκατομμύρια digital followers σε ολόκληρο τον κόσμο), αναδεικνύοντας τον Alex Turner ως τον πιο ταλαντούχο στιχουργό της γενιάς του και χαρισματικό frontman.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, οι Arctic Monkeys των αξεπέραστων «505″, “R U Mine?», «Do I Wanna Know?», «Star Treatment», «Why’d You Only Call Me When You’re High?» και «Fluorescent Adolescent», μεταξύ πολλών άλλων, θα ανέβουν στη σκηνή της πλατείας Νερού για μια βραδιά που θα αποτελέσει το απόλυτο μουσικό ραντεβού της χρονιάς.

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 16/12, στις 11:00, προς 65€ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 170€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.