Lifestyle

Τα παιδιά διάσημων που πρωταγωνιστούν φέτος σε Ελληνικές σειρές

Εδώ θέλω να γνωρίσεις καλύτερα τα παιδιά διάσημων Ελλήνων που βλέπεις φέτος σε ελληνικές σειρές κι ίσως να μην γνώριζες ως τώρα ότι ήταν παιδιά διασήμων.

Η κόρη της Μαρίας Δαμανάκη και του Γιώργου Κιμούλη έκανε φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια, που προβάλλεται στο OPEN.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εκπομπή του σταθμού Ποιος είναι Πρωινιάτικα: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη, τηλεοπτική δουλειά που κάνω, οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο, οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα.

Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά, ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί».

Μαρία – Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Τα βήματα των γονιών της, Γιάννη Μποσταντζόγλου και Δήμητρας Παπαδήμα, ακολουθεί και η Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Η 23χρονη ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής φωτογράφου – ρεπόρτερ Μαργαρίτας στη σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στη σειρά 42°C.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μοιραστεί την άποψη της περί των συγκρίσεων που μπορούν να γίνουν ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. «Θεωρώ χαζή και άδικη τη σύγκριση ενός παιδιού με τους γονείς του. Ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή για να δώσει κάτι από την δική του προσωπικότητα», είχε πει και δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.