Φίλιππος Φόρτωμας – Χρήστος Γιαννούλης στο pagenews.gr: Κόντρα για ακρίβεια, πρώτη κατοικία

Φίλιππος Φόρτωμας – Χρήστος Γιαννούλης στο pagenews.gr: Κόντρα για ακρίβεια, πρώτη κατοικία
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης αναφέρθηκαν στην ακρίβεια, την πρώτη κατοικία και άλλα θέματα. 

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο”  με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στην ακρίβεια, την πρώτη κατοικία και άλλα θέματα. 

Φίλιππος Φόρτωμας – Χρήστος Γιαννούλης στο pagenews.gr: Για την ακρίβεια και τις παρακολουθήσεις

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας δήλωσε τα εξής: “Εμείς συνομιλούμε με την κοινωνία και αυτός είναι ο στόχος μας εδώ αυτά τα τέσσερα χρόνια και αυτό και κάνουμε. Προφανώς αναλαμβάνοντας τα οποία λάθη όμως δείχνοντας μία συνέπεια και στο τέλος της όλης τετραετίας αυτό θα δείξουμε και σε αυτό το μέτωπο θα αναμετρηθούμε, δείχνοντας μία συνέπεια σε όλα αυτά τα οποία κάναμε. Γιατί αυτό ήταν και το θέμα του όλου πολιτικού κόσμου το ότι δεν υπήρχε συνέπεια λόγων και πράξεων. Εμείς λοιπόν είμαστε συνεπείς και στα λόγια και στις πράξεις και στο τέλος τετραετίας θα αναμετρηθούμε. Προφανώς επιλέγει η κοινωνία, όμως εμείς είμαστε συνεπείς δείχνοντας ότι επιλέγουμε ανάπτυξη και όχι φόρους, επιλέγουμε να μιλάμε με την κοινωνία και όχι να μηχανευόμαστε  διάφορες σκευωρίες τύπου Novartis.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Χρήστος Γιαννούλης απάντησε τα εξής: “Εγώ θέλω να σας εξομολογηθώ ότι και ως δημοσιογράφος και ως πολιτικός και ως πολίτης και ως οικογενειάρχης και ως πατέρας θέλω να αποφεύγω τις γενικότητες σε τόσο υψηλής έντασης και κλίμακας κρίσης όπως αυτή που διανύουμε σήμερα και για να αποφύγω τις γενικότητες θέλω πραγματικά να προσομοιώσω την επαφή μας με την κοινωνία για να μην είναι μία θεωρητική πομφόλυγα όπου αυτή τη στιγμή και λέω το εξής ενωθείτε όλες οι πολιτικές δυνάμεις και υψώστε ένα τείχος προστασίας για την πρώτη κατοικία ασχέτως τι ευθύνες υπάρχουν στις προηγούμενες κυβερνήσεις. Είμαστε εδώ για να καθορίσουμε αποφάσεις που κρίνουν το παρόν και το μέλλον και όχι να καταδυόμαστε συνέχεια στο παρελθόν και με αυτό να δικαιολογούμε αδράνεια του μέλλοντος” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας σημείωσε: “Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νομίζω ότι είναι θετικό το πεδίο να μιλάει για ότι έκανε πριν και ότι και ότι θα κάνει μετά και προφανώς γιατί υπάρχει μία ανακολουθία σε όλα αυτά τα οποία έλεγε πριν και έκανε μετά αλλά δεν νομίζω ότι είναι ένα πεδίο που τον τιμά αυτό. Δεύτερον δεν μπορεί να μιλάει και να κουνάει το δάχτυλο όταν είχε τελείως διαφορετική ρητορική όταν ήταν κυβέρνηση και έκανε τελείως διαφορετικά πράγματα. Εμείς είμαστε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε τα εξής: “Ούτε ο κ. Πάτσης, ούτε ο κ. Μαραβέγιας ούτε οι απευθείας αναθέσεις ,ούτε η εφόρμηση στο δημόσιο χρήμα με τους μισθούς στον ΕΦΚΑ 8 και 10 χιλιάδων ήταν στις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη, ούτε τα λουκέτα της μεσαίας τάξης και των αυτοαπασχολούμενων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Εγώ έθεσα συγκεκριμένα προτάγματα της κοινωνίας…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play