Lifestyle

Harry Styles – Olivia Wilde: Χώρισαν οριστικά μετά από 2 χρόνια σχέσης

Το τέλος της κοινής διαδρομής τους που αποφάσισαν από κοινού.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021, όταν παραβρέθηκαν μαζί σε έναν γάμο φιλικού ζευγαριού. Παράλληλα, η ταινία της Wilde, “Don’t Worry Darling”, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Styles, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο, εξαιτίας της σχέσης τους.

Το ζευγάρι προσπάθησε να προστατεύσει τη σχέση του, μη δίνοντας δικαιώματα δημόσια και χωρίς να αναφέρονται σχεδόν ποτέ σε αυτή. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο ο τραγουδιστής: “Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη ζωή μακριά από τη δουλειά δημόσια και ανακάλυψα πως αυτό με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχει μία βερσιόν μιας ιστορίας και νομίζω πως αποφάσισα πως δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου για να το διορθώσω ή να το ανακατευθύνω με έναν τρόπο”.

Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον άσχημο χωρισμό της Wilde με τον πρώην σύντροφό της, Jason Sudeikis, με την πρώην νταντά των παιδιών του διάσημου ζευγαριού να αναφέρει πως στην ουσία η αιτία της διάλυσης της σχέσης τους ήταν το ειδύλλιο της ηθοποιού με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της, Harry Styles.