Lifestyle

Η Αλίκη ήταν ένα δυστυχισμένο κορίτσι και ο Κωνσταντάρας είχε κατάθλιψη

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε για τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και για την… ατάκα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»

Η ίδια στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν με ένα ανέκδοτο συνέχεια. Ξεκινούσε από το πρωί που κάναμε πρόβες στο θέατρο με καλαμπούρια και φασαρίες. Ο Κωνσταντάρας ήταν ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός και ήταν ένας από τους ωραιότερους άντρες της εποχής του. Παράλληλα με τις διάφορες αρρώστιες που είχε, έπασχε από κατάθλιψη άλλα δεν του φαινόταν», συμπλήρωσε.

Μέλπω Ζαροκώστα: Τι δήλωσε για τις Τζένη Καρέζη, Ρένα Βλαχοπούλου και Νόρα Βαλσάμη

«Η Τασσώ Καββαδία ήταν ένα γενναιόδωρο άτομο. Μπορούσε να σου δώσει τη ζωή της. Το 1968 έπαιξα σε μία ταινία με τη Ζωή Λάσκαρη, που ήταν ένα από το ωραιότερα όντα που έχει φτιάξει ο Θεός. Η Λάσκαρη ήταν ένα θαυμάσιο κορίτσι και πολύ μελαγχολικό άτομο. Δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε να κάνει. Η Τζένη Καρέζη ήταν ένα ταλαντούχο πλάσμα και πολύ εργατική. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να αποκτήσει αυτό που ήθελε, μία θεατρική αυτοπεποίθηση. Μοιραζόταν με τον άνδρα της πράγματα που δεν της πήγαιναν. Ήταν άλλο το ταπεραμέντο και η δυναμική του και άλλη η δική της», πρόσθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Επιπλέον, μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου και για άλλες αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

«Αναφορικά με τη Ρένα βλαχόπουλου, όλοι έλεγαν, ακόμα και η ίδια, ότι είναι τσιγκούνα, όμως δεν ήταν. Η Βλαχόπουλου ήταν πολύ προσεκτική και δεν χώνευε τους ανθρώπους που σκορπούσαν τα χρήματα τους. Όταν ήταν άρρωστη η Λίντα Άλμα και όλοι περιμέναμε ότι ήταν στα τελευταία της, ήρθε η Βλαχόπουλου και ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει τα έξοδα του χειρουργείου της», επεσήμανε εξαίροντας τον χαρακτήρα της Ρένας Βλαχοπούλου.

«Ένα κορίτσι που αγαπούσα πολύ και είμαστε φίλες, είναι η Νόρα Βαλσάμη. Είχε έρθει από το εξωτερικό και ήταν ένα πολύ κάλο κορίτσι, ένα αγγελούδι. Αν και είχε φοβερό ταλέντο δεν μπόρεσε να εδραιώσει τον εαυτό της. Έκανε έναν περίεργο γάμο και δεν υπήρξε ευτυχισμένη στη ζωή της», σημείωσε.