Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα η 13 Νοεμβρίου θα έχουμε αποχωρήσεις…

Τα 4 ματς πρωταθλήματος μέχρι την διακοπή απασχολούν τους πρωταθλητές που ήδη έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις για το ξεκαθάρισμα και την ενίσχυση του Ιανουαρίου

Ο Ισπανός τεχνικός συνάμα έχει δώσει ευκαιρίες σε παίκτες όπως οι Ουι-Τζο Χουάνγκ και Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά δεν έχει δει απολύτως τίποτα, και όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους. Ειδικά όταν ήδη στην ομάδα βρίσκονται άλλοι τρεις επιθετικοί, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού, Μπιέλ που προσφέρουν.

Το ρόστερ των 24 παικτών θα δρομολογηθεί και ουσιαστικά μετά την διακοπή (βλέπετε το διπλό ρόστερ λόγω Ευρώπης δεν βοήθησε να γίνει νωρίτερα) ενώ ήδη οι Πειραιώτες αναζητούν αξιόπιστες επιλογές για το κέντρο της άμυνας και τα άκρα της επίθεσης. Ο Μίτσελ σε συνεργασία με τον Ανιγκό έχουν χαρτογραφήσει την επόμενη μέρα της ομάδας, ξέρουν τις ανάγκες που έχει το ρόστερ και πορεύονται ήδη σε μια προσπάθεια να γίνουν τα πάντα γρήγορα. Και το «άδειασμα» σχεδόν μιας ομάδας που βρίσκεται στο Ρέντη και η ενίσχυση στοχευμένα.Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός αναμένεται στο μεγάλο διάστημα της διακοπής του Μουντιάλ να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία με την ομάδα να πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στην Ισπανία όπου και θα δώσει 2-3 φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθεί έτοιμη για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της στα τέλη του Δεκεμβρίου.