Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Ο καλύτερος παίκτης που έχει στη διαθεσή του ο Λουτσέσκου

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε πως είναι το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Κουλιεράκης δεν… κουνιέται από την «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα, μετρώντας έξι 90λεπτα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη… βιτρίνα του ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην εφετινή του περιπέτεια στη Super League. Όπως είναι λογικό, το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός στόπερ μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ, με ευρωπαϊκά… μάτια να δίνουν το παρών και στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρκετοί ήταν οι σκάουτερ που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τσεκάροντας από κοντά τον ταλαντούχο άσο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα… φώτα πέφτουν πάνω στον Κουλιεράκη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει κρούση προς την ασπρόμαυρη πλευρά.Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ζει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον έριξε κατευθείαν στα… βαθιά, με τον 18χρονο να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Μένει να φανεί τι επιφυλάσσει η συνέχεια για τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό των «ασπρόμαυρων».