Χέις: «Δύσκολο για τον οποιοδήποτε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό»

Χέις: «Δύσκολο για τον οποιοδήποτε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό»

Πηγή: SPORTS ROOM | Το sportsroom

Χέις: «Θα είναι υπέροχο που θα δω ξανά τον Φαλ. Βελτιώθηκε πολύ από τότε που έπαιζε στην Βιλερμπάν»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (14/10, 21:00) στο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις για τη 2η αγωνιστική της Euroleague με στόχο το 2/2 στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.Στο πλαίσιο των δηλώσεων πριν από τον αγώνα, ο Κεβάριους Χέις, στην δυναμική που χαρακτηρίζει τους νταμπλούχους Ελλάδος αυτή τη στιγμή, ενώ τους χαρακτήρισε πολύ δύσκολο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα.

View this post on Instagram

A post shared by BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiriskaunas)

«Ο Ολυμπιακός δείχνει πολύ καλά. Είναι δυνατοί κάτω από το καλάθι και επιτίθενται από την περιφέρεια… Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από οποιονδήποτε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Βιλερμπάν (2020/21), Μουσταφά Φαλ, λέγοντας πως έχει δείξει πολύ μεγάλα σημάδια βελτίωσης τα δύο τελευταία χρόνια.

«Θα είναι υπέροχο που θα δω ξανά τον Φαλ. Βελτιώθηκε πολύ από τότε που έπαιζε στην Βιλερμπάν. Ο ανταγωνισμός απέναντι σε τόσο μεγάλους αντιπάλους είναι πάντα πιο δύσκολος, γιατί πρέπει να δίνεις περισσότερη ενέργεια και πρέπει πάντα να επικεντρώνεσαι στο να τους σπρώχνεις έξω από το ζωγραφιστό και να μην τους επιτρέπεις να πάρουν τα επιθετικά ριμπάουντ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play