Αθλητισμός

Θα μπορούσε να γίνει ταινία η ποδοσφαιρική ζωή του Μάριου Βρουσάι

Το απίθανο καλοκαίρι που έχει ζήσει ο Μάριος Βρουσάι – Από τον αποκλεισμό του Μαρτίνς στην προετοιμασία, βασικός τον Οκτώβριο με τον Μίτσελ.

Η προετοιμασία βρίσκει τον Μάριο με τους «κομμένους». Μέχρι και το ματς με την Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη ο Βρουσάι είναι σε αναζήτηση ομάδας. Η απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς αλλάζουν τα δεδομένα για τον νεαρό άσο. Ο Κορμπεράν που αναλαμβάνει την ομάδα αποφασίζει να τον βάλει ξανά στο «κόλπο» με τον Βρουσάι να είναι ένας από τους «κομμένους» που επέστρεψαν. Με τον Ισπανό τεχνικό έπαιξε 10 λεπτά ως αλλαγή στην Κύπρο στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού την ώρα που ο Ολυμπιακός συνέχιζε τις μεταγραφές στην θέση που αγωνίζεται με τους Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Το τέλος του Κορμπεράν και ο ερχομός του Μίτσελ φάνηκε αρχικά να αλλάζει ξανά τα δεδομένα. Ο Ισπανός προπονητής ζήτησε να δουλέψει με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες σε ένα υπεράριθμο ρόστερ με τις πρώτες πληροφορίες να βάζουν και τον Βρουσάι στη «μαύρη» λίστα.

Κάτι που όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε αλλά τελικά τον είδαμε βασικό στο ματς με τον Ατρόμητο έχοντας μάλιστα καλή απόδοση, παίζοντας για 63 λεπτά. Πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Μάριο; Ποιος μπορεί να στοιχηματίσει στην επόμενη μέρα;