Focus

Ronaldo: Πόσο άλλαξαν την ζωή του τα $20.000.000 από την Μπαρτσελόνα;

Ronaldo: Η ιστορία του κορυφαίου στράικερ όλων των εποχών που έμοιαζε -και ήταν- ασταμάτητος.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας, θέλει να αποδείξει αφενός ότι δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά και αφετέρου να πάρει μία προσωπική ρεβάνς για τα όσα έγιναν στα γήπεδα της Γαλλίας, 4 χρόνια νωρίτερα, όταν και απέτυχε να οδηγήσει την Βραζιλία στην κορυφή. Οι περισσότεροι έχουν αμφιβολίες για το πόσο μπορεί να θυμίσει τον παλιό, εντυπωσιακό εαυτό του, αλλά μαζί με τους Rivaldo και Ronaldinho οδηγούν ξανά την Σελεσάο στον τίτλο.

Αμέσως μετά το Μουντιάλ, η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει $52.000.000 στην Ίντερ και τον εντάσσει στους Galacticos, που έχουν ξεκινήσει να μαζεύονται στους Μερένχες ήδη από το καλοκαίρι του 2000. O Ronaldo παίζει 177 φορές με τη φανέλα της Βασίλισσας, βρίσκοντας 104 φορές δίχτυα, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα, ένα Διηπειρωτικό και ένα Super Cup Ισπανίας.

Παρότι αρχικά μένει μακριά από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, το 2018 αποφασίζει να ασχοληθεί ως παράγοντας με το σπορ και αγοράζει το 51% της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Όλοι όμως θα τον θυμούνται πάντοτε ως αυτό που πραγματικά ήταν: Ο κορυφαίος επιθετικός που έπαιξε ποτέ το παιχνίδι.