Focus

Η Courteney Cox και η νέα της ζωή μετά την εμμηνόπαυση

Αποφεύγοντας τις ωραιοποιημένες αναφορές, η ηθοποιός εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί σε όλες τις γυναίκες.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, διατηρώντας το concept της αρχικής διαφήμισης, άλλαξε με δική της πρωτοβουλία το σενάριο έπειτα από 37 χρόνια και μίλησε ανοιχτά για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Η εμβληματική διαφήμιση που ξεκινούσε με την Κόρτνεϊ να ετοιμάζεται για ένα ακόμα session ρυθμικής γυμναστικής ρωτώντας τις τηλεθεάτριες “αν χρησιμοποιούν ακόμα σερβιέτες”, πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά ξεκινώντας με την φράση “Παθαίνεις ακόμα εξάψεις;”.

“Έχει αλλάξει τελείωσε η ζωή σου λόγω της εμμηνόπαυσης; Παθαίνεις ακόμα εξάψεις; Η εμμηνόπαυση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι γερνάς. Η εμμηνόπαυση σε τρώει ζωντανή. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να στο κάνει αυτό. Είναι τραγικό. Επίσης, σου δίνει έξτρα μπόνους ξηροδερμίας και τριχόπτωσης. Να θυμάσαι, δεν υπάρχει τίποτα καλό στην εμμηνόπαυση” αναφέρει μεταξύ άλλων η 58χρονη σταρ με αφοπλιστικό ύφος.