Focus

Χάμες Ροντρίγκες: Ο νέος άσσος του Ολυμπιακού έχει δικό του brand νερού

Η Ρεάλ, ο Ριμπολόβλεβ, τα μυθικά συμβόλαια, οι χορηγοί του, οι εμπορικές συνεργασίες και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του

«Κατά την κυκλοφορία της αναμνηστικής συλλογής του, ο Ροντρίγκεζ μπήκε σε μια λίστα με μεγάλη φήμη που περιλαμβάνει παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο», εξήγησαν οι διοργανωτές της.

Η πρώτη δημοπρασία προγραμματίσθηκε στις 15 Αυγούστου, για την δημοπράτηση 11 NFT και δύο μέρες αργότερα επρόκειτο να διατεθούν προς πώληση «1.489 mystery boxes».

Μερικά από τα στιγμιότυπα του Κολομβιανού που τέθηκαν προς «πώληση» ήταν το γκολ του εναντίον της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, καθώς και άλλα από την θητεία με μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου.

Το καφέ, το νερό, οι sport business

Η εμφάνιση του σε social media με φωτογραφίες που τον εικονίζουν να κρατάει ένα ποτήρι κολομβιανού καφέ προκάλεσε την απορία αν πρόκειται για άλλη μια… διαφήμιση με την συμμετοχή του ή για ένα νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα.

Τελικά, αποσαφηνίσθηκε ότι απλά θέλησε να προβάλει το Café Dos Molinos που πουλά καφέ, παγωτά βάφλες κ.α. και ανήκει στην οικογένεια του – με δυο καταστήματα. Αποκαλύφθηκε, ωστόσο, ότι έχει δημιουργήσει το δικό του brand νερού και παράλληλα επενδύει σε ποδοσφαιρικά γήπεδα και άλλα αθλητικά brands!

Βίλες και super cars

Σε άλλες φάσεις της ζωής του αναζήτησε επικερδείς επενδύσεις σε ακίνητα (π.χ. η βίλα στο Τορίνο της Ιταλίας, όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα το κτηματομεσιτικό γραφείο Proto Group Ltd, η πολυτελής οικία του στην Μαδρίτη με πάργινγκ για…10 αυτοκίνητα, αίθουσα σινεμά, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα κ.α.).

Στον στόλο των αυτοκινήτων του έχουν «παρελάσει» μοντέλα όπως τα Audi Q7 3.0, Audi RS7, Mercedes Benz A-class, Mercedes G-Wagon G 63 AMG, Mercedes AMG 4 Door Coupe κ.λ.π.

Για τα αεροπορικά ταξίδια του προς και από την πατρίδα του Κολομβία χρησιμοποιεί συχνά ένα luxury private jet και για τις διακοπές του πέρσι τουλάχιστον είχε θεαθεί με καλή παρέα σε υπεροπολυτελές γιοτ στην Ιμπιζα!