Πολιτισμός

Το φάντασμα στο δωμάτιο της Μέριλιν Μονρόε – «Ακατάλληλη δια ανηλίκους»

Τα γυρίσματα του Blonde - της νέας βιογραφικής ταινίας για τη Μέριλιν Μονρόε - στο διαμέρισμα και το δωμάτιο όπου πέθανε το είδωλο του Χόλιγουντ ήταν σαν «σεάνς», δήλωσε ο σκηνοθέτης του

«Αν βάλεις στην άκρη την τεράστια σταρ του κινηματογράφου που ήταν, ήταν απλώς μια γυναίκα σαν κι εμένα», συνέχισε η Ντε Αρμάς. «Στην ίδια ηλικία, επίσης ως ηθοποιός στη βιομηχανία. Έπρεπε να πάω σε μέρη που ήξερα ότι θα ήταν άβολα και ευάλωτα. Νομίζω ότι εκεί βρήκα τη σύνδεση με αυτό το άτομο … Ήθελα απλώς να βρω τη συναισθηματική της αλήθεια».

Ο Brody δήλωσε ότι η ταινία ήταν «καλή για την κληρονομιά της Μονρόε και καλή για εμάς ως ομάδα»

«Πάντα είχα μια αδυναμία στη Μέριλιν Μονρόε … Το γεγονός ότι την σέβονται και την αγαπούν τόσο πολύ άνδρες και γυναίκες, και όμως η εσωτερική της πάλη και η θλίψη της και όλες οι ανεπίλυτες τραυματικές στιγμές στη ζωή της δεν την εγκατέλειψαν ποτέ, είναι σχεδόν εγκληματικό», είπε.

Την Τετάρτη, ο Casey Affleck – ο οποίος βρίσκεται στη Βενετία με την τελευταία του ταινία Dreamin’ Wild και συνεργάστηκε με τον Ντομινίκ, τον σκηνοθέτη στην ταινία του 2007 The Assassination of Jesse James (Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς) – έπλεξε επίσης το εγκώμιο της ταινίας Blonde. «Είδα το Blonde και είναι απίστευτο», δήλωσε στον Τύπο. «Είναι μια καταπληκτική, μια όμορφη ταινία».