Lifestyle

Η μήνυση των 250 εκατομμυρίων δολαρίων της Angelina Jolie κατά του Brad Pitt

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι συνεχίζεται ακάθεκτη.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην αγωγή, ο Pitt έκανε κινήσεις που αφορούσαν το οινοποιείο χωρίς να συμβουλεύεται τη Jolie, όταν ακόμα η ίδια διατηρούσε το μερίδιό της, και όταν η ίδια προσπάθησε να λάβει πληροφορίες και περισσότερο έλεγχο, ο ηθοποιός προσπάθησε να την εμποδίσει.

Όταν η Jolie κατάλαβε πως η “επαγγελματική” σχέση τους είχε φτάσει στο απροχώρητο, πρότεινε στον Pitt να του πουλήσει τις μετοχές της και ενώ είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν, ο ηθοποιός έβαλε ορισμένους παράλογους όρους, όπως το να σιωπήσει η πρώην σύζυγός του σχετικά με το τι τους οδήγησε στον χωρισμό. Έτσι, όταν η Jolie έκανε την ίδια πρόταση, αλλά χωρίς τον όρο σχετικά με την εμπιστευτικότητα για το διαζύγιό τους και εκείνος αρνήθηκε, η Jolie αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της στον κολοσσό, Stoli.

Στην ουσία, η μήνυση που κατατέθηκε από την πλευρά της Jolie αποτελεί απάντηση στην αρχική μήνυση του Pitt, την οποία ο ηθοποιός υπέβαλε, ώστε να σταματήσει την παράνομη – κατά τη γνώμη του – διαδικασία για την αγορά των μετοχών της πρώην συζύγου του από την εταιρεία Stoli.