Η ώρα του εισαγγελέα για τη συκοφάντηση της χώρας από τους συνεργάτες των Τούρκων και των δουλεμπόρων

Η ώρα του εισαγγελέα για τη συκοφάντηση της χώρας από τους συνεργάτες των Τούρκων και των δουλεμπόρων

Πηγή: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης γράφει στο pagenews.gr ότι στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός έκανε μία αναφορά η οποία δεν αξιολογήθηκε όσο θα έπρεπε

Στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός έκανε μία αναφορά η οποία δεν αξιολογήθηκε όσο θα έπρεπε. Τόνισε ότι «Ρωσία και Τουρκία θα επιθυμούσαν μία άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Δεν είναι μία οποιαδήποτε δήλωση. Όταν κάποιες δυνάμεις και δη αναθεωρητικές δεν θέλουν μία κυβέρνηση άλλη χώρας διότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, υπονοείται ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την ανατρέψουν. Αυτό είπε ο κ. Μητσοτάκης. Είναι μία σοβαρή μομφή. Όχι μόνο για τη Ρωσία και την Τουρκία. Αυτές είναι γνωστό ότι θέλουν μία άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα όπως είναι γνωστοί και οι λόγοι που επιθυμούν κάτι τέτοιο, διότι η παρούσα τους έχει κάτσει βαριά.

Η μομφή αφορά και τους εγχώριους εκούσιους ή ακούσιους συνεργάτες αυτών των δύο κρατών οι οποίοι λειτουργούν ως επιχειρησιακοί βραχίονές τους επιδιώκοντας όχι απλά την ανατροπή της κυβέρνησης, αλλά την αποσταθεροποίηση της χώρας.  Το ένα προϋποθέτει το άλλο αμφίδρομα. Η πρόκληση πολιτικής ανωμαλίας και η αποσταθεροποίηση της χώρας είναι προϋπόθεση για την ανατροπή της κυβέρνησης και η ανατροπή της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για τη διευκόλυνση των σχεδίων αποσταθεροποίησης της χώρας ώστε να ακυρωθεί η τροχιά αναβάθμισης της.

Δεν μιλάμε για τη θεμιτή και επιβεβλημένη στις δημοκρατίες διεκδίκηση της εξουσίας από την αντιπολίτευση, αλλά για την αθέμιτη συμμετοχή σε υβριδικές επιχειρήσεις ξένων δυνάμεων  με στόχο τη χώρα και όχι απλά την κυβέρνηση.

Τις τελευταίες εβδομάδες στήθηκε μια προβοκάτσια εις βάρος της Ελλάδας με την συμμετοχή της Τουρκίας, ΜΚΟ, προσώπων εντός κι εκτός της χώρας, μερίδας του ξένου Τύπου που στρατεύθηκε στη συνωμοσία είτε παρασυρόμενη είτε συμμετέχοντας συνειδητά στο ψεύδος επί πληρωμή ή ένεκα διπλωματικών σκοπιμοτήτων και κάποιων ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

Όλοι αυτοί κατηγορούσαν επί μέρες την Ελλάδα για δήθεν άρνηση διάσωσης και παροχής βοήθειας σε λαθρομετανάστες που η Τουρκία ως συνήθως διακίνησε (και τους παράτησε σε τουρκική νησίδα στον Έβρο μέχρι τελικά να τους περάσουν οι δουλέμποροι σε ελληνικό έδαφος ), σκευωρία η οποία διανθίστηκε με τον υποτιθέμενο θάνατο ενός παιδιού πέντε ετών ονόματι «Μαρία».

Η υβριδική επιχείρηση είχε πολλά σκέλη. Στήθηκε παγίδα για την πρόκληση θερμού επεισοδίου αφού όλος αυτός ο συρφετός πίεζε να παρέμβουν οι ελληνικές δυνάμεις σε τουρκικό έδαφος για τη «διάσωση» των μεταναστών οι οποίοι όλες αυτές τις εβδομάδες «αποκλεισμένοι» στη νησίδα είχαν παραδόξως φορτισμένα κινητά και επικοινωνία με τους «αλληλέγγυους».

Παράλληλα η Ελλάδα διασυρόταν με δημοσιεύματα και αναρτήσεις ότι άφησε ένα πεντάχρονο κορίτσι που τσιμπήθηκε από σκορπιό(!) να πεθάνει. Όταν οι μετανάστες τελικά μεταφέρθηκαν σε ελληνική επικράτεια και προτάθηκε στους γονείς να γίνει επιχείρηση ανεύρεσης και μεταφοράς της σορού για να τα ταφεί, απάντησαν ότι…δεν θέλουν και προτιμούν η «Μαρία» να μείνει στη νησίδα που την «έθαψαν» πρόχειρα…

Πολλά τα περίεργα. Ένα κορίτσι μουσουλμανικής οικογένειας που το λένε «Μαρία», πολύ βολικό για την ψυχολογική επιχείρηση στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου και την εορτή της Παναγίας,  γονείς που δεν θέλουν τη σορό του παιδιού τους για να ταφεί όπως πρέπει και προτιμούν να την αφήσουν στη λασπονησίδα(!), ο αριθμός των μεταναστών που διασώθηκαν είναι ίδιος με αυτόν που είχε δηλωθεί, συμπεριλαμβανομένης της «Μαρίας», δεν έλειπε ούτε κοριτσάκι, ούτε κανείς άλλος…  Τελικά μήπως δεν είναι «περίεργα» όλα αυτά και απλώς είναι ψέματα; Μήπως ήταν μέρος της σκευωρίας κατά της χώρας και αυτοί οι οποίοι πρωτοστατούσαν στη συκοφάντηση της είναι συνεργάτες των Τούρκων και των δουλεμπόρων, εκτός αν είναι τόσο ηλίθιοι; Μήπως αυτοί που διαβεβαίωναν ότι είδαν το κοριτσάκι, ότι όντως τσιμπήθηκε από σκορπιό και πέθανε και ότι το έθαψαν στη νησίδα κλπ δεν είναι μόνο ψευδο-ανθρωπιστές, αλλά συνωμότες, οπότε τον λόγο τον έχει ο εισαγγελέας;

Εξάλλου αυτοί οι οποίοι εν χορώ κατηγορούσαν την Ελλάδα δεν είπαν ούτε μισή κουβέντα για την Τουρκία που όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι μετανάστες με της βία τους ανάγκασε -ανεπιτυχώς επί ημέρες- να περάσουν στην ελληνική πλευρά των συνόρων. Περίεργη η επιλεκτική ευαισθησία κάποιων  να κατηγορούν αποκλειστικά την Ελλάδα, δηλαδή το θύμα της υβριδικής επίθεσης, και όχι το κράτος-διακινητή, την Τουρκία.

Συνοψίζοντας, η αναφορά του πρωθυπουργού ότι Ρωσία και Τουρκία θέλουν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει προεκτάσεις που δεν σταματούν στην άλλη πλευρά των συνόρων στον Έβρο, ούτε στη Μόσχα.  Αφορούν και στη συγκεκριμένη σκευωρία η οποία ήταν μία από τις πολλές υβριδικές επιχειρήσεις για την αποσταθεροποίηση της χώρας. Για να είμαστε απολύτως σαφείς αφορά και στους συνεργάτες των Τούρκων και των δουλεμπόρων που είχαν ενεργό μέρος στο σχέδιο και οι οποίοι τώρα που αποκαλύφθηκαν θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play