Nέα της αγοράς

Οι 10 καλύτερες παραλίες στη Μύκονο που πρέπει να πας να κολυμπήσεις

Αν έχεις κάνει ήδη την κράτησή σου στο Oniro Mykonos και δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις, σου προτείνουμε 10 από τις κορυφαίες παραλίες του νησιού για να διαλέξεις!

Ελιά – Ατέλειωτη αμμουδιά

Η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία του νησιού, με πεντακάθαρα νερά και μια μαγευτική ομορφιά. Εκεί θα βρεις πολλά γνωστά ονόματα να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους μαζί με ζευγάρια και οικογένειες. Δεν λείπουν φυσικά οι παραδοσιακές ταβέρνες, τα στιλάτα εστιατόρια, τα beach bars και τα θαλάσσια σπορ.

Πλατύς Γιαλός – Όπου τα ζευγάρια, οι παρέες και οι οικογένειες συναντώνται

Μια μεγάλη παραλία με υπέροχα νερά και αρκετά ξενοδοχεία γύρω της. Ο Πλατύς Γιαλός είναι πολύ δημοφιλής τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε παρέες αλλά και σε οικογένειες που παραθερίζουν στο νησί, λόγω της εύκολης πρόσβασης και των ανέσεων που διαθέτει – από παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και beach bars, μέχρι ένα ευρύ φάσμα από θαλάσσια σπορ.

Άγιος Ιωάννης – Με θέα τη Δήλο

Μια από τις πιο ήσυχες παραλίες του νησιού, ο Άγιος Ιωάννης, γοητεύει ζευγάρια και οικογένειες χάρη στο πανέμορφο του τοπίο, τα ρηχά, κρυστάλλινα νερά και τη μοναδική θέα της Δήλου που χαρίζει στους παραθεριστές του. Αν είσαι λάτρης του snorkelling, μόλις βρήκες το κατάλληλο μέρος για τις καταδύσεις σου. Αν ακόμη ψάχνεις την ιδανική παραλία για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα, φρόντισε να είσαι στον Άγιο Ιωάννη αργά το απογευματάκι, για ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με τα φώτα της Δήλου να λάμπουν από μακριά.

Δεν έχεις διευθετήσει ακόμα τη διαμονή σου στο κοσμοπολίτικο νησί της ατελείωτης διασκέδασης και της ειδυλλιακής ομορφιάς; Κάνε την κράτησή σου στο Oniro Mykonos όσο ακόμα προλαβαίνεις και απόλαυσε τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σου!