Πρόκειται για υβριδική επιχείρηση, η κυβέρνηση να την απενεργοποιήσει – Και ας εκθέσει κάποιους

Πρόκειται για υβριδική επιχείρηση, η κυβέρνηση να την απενεργοποιήσει – Και ας εκθέσει κάποιους

Πηγή: Leonid Shcheglov/BelTA via AP/dimosiografia com/eurokinissi

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης γράφει στο pagenews.gr ότι ακόμα και άσχετοι κατανοούν πλέον ότι πρόκειται για υβριδική επιχείρηση με πολλαπλή στόχευση

Ακόμα και άσχετοι κατανοούν πλέον ότι πρόκειται για υβριδική επιχείρηση με πολλαπλή στόχευση: Την πρόκληση πολιτικής όξυνσης και μετεκλογικής αστάθειας, την υπονόμευση της λειτουργίας της ΕΥΠ και την επιχειρησιακή αποδυνάμωσή της παραμονές εξελίξεων με την Τουρκία, την υπόσκαψη της ούτως ή άλλως αναιμικής κουλτούρας ασφαλείας στη χώρα με την πυροδότηση δήθεν “αντιχουντικών” αντανακλαστικών, τη δημιουργία τοξικού διαλυτικού κλίματος, την αποτροπή συνέχισης της επιχείρησης για την οποία έγιναν οι παρακολουθήσεις και άλλα τα οποία θα φανούν πολύ σύντομα.

Κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι αποδεικνύονται κυρίως το δεύτερο και ως εκ τούτου επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια. Κατανοητοί οι πολιτικοί λόγοι για τους οποίους ο πρωθυπουργός βγήκε “απολογητικός” για να αμβλύνει το κλίμα αλλά μην περιμένει ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ (που παρακολουθούσε ακόμη και τους υπουργούς του σύμφωνα με καταγγελίες τους) ο οποίος πλειοδοτεί σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ επιχειρώντας να το εγκλωβίσει σε “αντιδεξιό” μέτωπο.

Ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιηθεί η υβριδική επιχείρηση για την οποία έχουν επιστρατευθεί εγχώριοι -συνειδητά συμμετέχοντες και μη – ανθρώπινοι πόροι σε ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΑ, είναι με κάποιο τρόπο και δίχως να υπονομευθεί η εθνική ασφάλεια να καταδειχθούν οι λόγοι για τους οποίους έγινε η επιχείρηση της ΕΥΠ.

Και τότε η συμπεριφορά διαφόρων θα γίνει κατανοητή και πολλά θα βρουν την εξήγησή τους.

Ρίξτε μια ματιά στις θέσεις και τις κινήσεις εντός κι εκτός Ελλάδας εγχώριων προσώπων, πολιτικών συμπεριλαμβανομένων, που όλως συμπτωματικώς συμπίπτουν με τις κατηγορίες της Τουρκίας (και όχι μόνο) κατά της χώρας τις οποίες υιοθετούν απολύτως. Έχουν φθάσει σε σημείο να χρησιμοποιούν απαράλλαχτη τη φρασεολογία των Τούρκων σε καταγγελίες τους εναντίον της Ελλάδας ακόμα και να δημοσιεύουν οπτικό υλικό από τουρκικά μέσα παρακολούθησης που καταγράφουν την προσπάθεια του Λιμενικού να αποτρέψει τη διαρκή απόπειρα εισβολής.

Βρισκόμαστε σε φάση υλοποίησης σχεδίου ρευστοποίησης του σκηνικού στη χώρα και ανακοπής μίας πορείας προς τη σωστή κατεύθυνση με όλα τα λάθη και τις παραλείψεις και τα κενά.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά του πρωθυπουργού “Πολλοί οι εχθροί της πατρίδας που θα ήθελαν μια αδύναμη ΕΥΠ. Αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδος απεργάζονται σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, να ξέρουν πως η Ελλάδα είναι & ισχυρή και θεσμικά θωρακισμένη”.

Μήνυμα είναι και αυτοί που πρέπει να το λάβουν το έλαβαν. Βέβαια δεν θα σταματήσουν. Για αυτό, εφόσον η κυβέρνηση κρίνει ότι διακυβεύεται η εθνική ασφάλεια, δηλαδή η ακεραιότητα της χώρας και η ζωή η δική μας και των παιδιών μας, οφείλει να αφήσει την ενοχική συμπεριφορά και να φέρει όλους ενώπιον των επιλογών τους. Και ας εκθέσει κάποιους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play