Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα 23 Ιουλίου Σάββατο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 23 Ιουλίου Σάββατο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, η πιο ερωτική και τυχερή περίοδος είναι εδώ! Κατακτήσεις, επιτυχίες, νέες ευκαιρίες, νέες σχέσεις, εκπλήρωση επιθυμιών και καλοπέραση! 2ο και 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις φλερτ, κομπλιμέντα και ερωτικές χαρές! Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι σε κόντρες, ρήξεις, γκρίνια και μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από εγωκεντρισμό και έπαρση!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και ερωτικές επιστροφές. Αν είσαι δεσμευμένος, η περίοδος είναι ιδανική για αποφάσεις συγκατοίκησης! 2ο δεκαήμερο, χαρά σου δίνουν ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από καυγάδες, ρήξεις, σκληρά λόγια και κυρίως, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για αισθησιασμό και σταθερότητα στη ερωτική ζωή! Επιπλέον, φλερτ, γνωριμίες και ταξίδια, ανανεώνουν τα αισθηματικά σου! 3ο δεκαήμερο, οι ερωτικές σου επικοινωνίες και οι συναντήσεις που θα κάνεις, θα σου δώσουν χαρά! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη! Επιπλέον, εσύ του 2ου, πρέπει να αποφύγεις τα απαγορευμένα, διότι έρχονται αποκαλύψεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έχεις ερωτική τύχη σε ό,τι κι αν θελήσεις και επιπλέον σταθεροποιείς τα αισθηματικά σου, με τον πιο αισθησιακό τρόπο! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ανέλπιστες αλλαγές και εκπλήξεις! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πες όχι στην ανωριμότητα και τις επιπόλαιες δράσεις στον έρωτα. 2ο δεκαήμερο, όχι σε κόντρες λόγω κτητικότητας και ζήλιας, ιδίως για παρελθοντικά ζητήματα! 3ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, αυτήν την εβδομάδα!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία εβδομάδα, γεμάτη ερωτική τύχη, ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα, επιτεύγματα ερωτικά και εκπλήρωση επιθυμιών! Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένους έρωτες! 2ο και 3ο δεκαήμερο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ρήξεις και αρνητικές ανατροπές στα ερωτικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές, φλερτ, αλλά και χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό! 2ο δεκαήμερο, έρχονται νέες γνωριμίες και χαρμόσυνες ερωτικές εκπλήξεις! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από έρωτες παράνομους! Έρχονται αποκαλύψεις!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, πέρα από τύχη στην συντροφική ζωή, θα έχεις και μπόλικο φλερτ και ανέλπιστες εκπλήξεις! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, αλλά και παθιασμένες στιγμές! 3ο δεκαήμερο, πετυχαίνεις στόχους στον έρωτα! Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, θα έχεις προβλήματα σε έρωτα, αλλά και καριέρα, κυρίως λόγω της τάσης σου για ανωριμότητα και λάθη! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ορισμένες δυσκολίες στον φιλικό τομέα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για γνωριμίες, φλερτ, καλοπέραση, επιτυχίες και εκπλήρωση επιθυμιών! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, έρχονται ρήξεις, ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές στον έρωτα, όπως και στην καριέρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, έρχονται χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες, ερωτικές μετακινήσεις, παθιασμένες στιγμές! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ και ερωτικά μηνύματα! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακές γκάφες στον έρωτα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στην ισορροπία της συντροφικής ζωής! Εσύ του 1ου, βελτιώνεις στο έπακρο και τον τομέα της κρεβατοκάμαρας! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, οικονομικά προβλήματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, εκτός του ό,τι ανανεώνεις την εμφάνιση σου, θα απολαύσεις και συντροφικότητα! Νέα σχέση ή και επισημοποίηση, είναι μέσα στο πρόγραμμα! 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και χορταίνεις φλερτ! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα προειδοποιεί για κόντρες, ρήξεις και αναποδιές στην συντροφική ζωή!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, εξομολογήσεις και επίτευξη στόχων και ονείρων! 1ο δεκαήμερο, ιδανική εποχή για αλλαγές στην εμφάνιση! Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από τάση εγωισμού και έπαρσης! 3ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στην δουλειά και μόνο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο