Focus

Καμίλ Βάσκεζ: Η δικηγόρος της δίκης του αιώνα μετατράπηκε σε σταρ χάρη στον Τζόνι Ντεπ

Καμίλ Βάσκεζ: Περιζήτη έχει γίνει η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ μετά την δίκη

Η Βάσκεζ και οι συνάδελφοί της έπεισαν επιτυχώς το δικαστήριο ότι η Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ και στις τρεις κατηγορίες που ασκήθηκαν εναντίον της ηθοποιού επειδή έγραψε σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018 ότι ήταν «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Από τότε που ολοκληρώθηκε η δίκη την Τετάρτη, η Βάσκεζ έχει επίσης λάβει προσφορές από τηλεοπτικά δίκτυα και κανάλια. «Η Καμίλ είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική φωνή για να σταθμίσει νομικά ζητήματα και τα δίκτυα φυσικά θέλουν να μιλήσουν μαζί της», είπε ένα πρώην στέλεχος δικτύου.

Παρά το γεγονός ότι ηγείται της υπόθεσης μαζί με τον τον δικηγόρο Ben Chew η Βάσκεζ παραμένει συνεργάτης στο υψηλού προφίλ δικηγορικό γραφείο Brown Rudnick, αν και ο διάσημος δικηγόρος Judd Burstein πιστεύει ότι «θα γίνει συναίτερος σύντομα»..

Η Camille Vasquez πήρε το πτυχίο της με άριστα από το Πανεπιστήμιο South California και συνέχισε τις σπουδές της στη νομική σχολή Southwestern απ’ όπου πήρε πτυχίο το 2010. Και πριν ακόμα λάβει μέρος στη δίκη του Johnny Depp, είχε κερδίσει τον τίτλο «Αυτή που πρέπει να παρακολουθήσεις» στη λίστα The Best Lawyers In America για την περίοδο 2021 – 2022.