Trash

Survivor spoiler 11/5: Η σημερινή αποχώρηση θα σοκάρει

Survivor spoiler 11/5: O παίκτης που θα φτιάξει βαλίτσες για Ελλάδα

Στο σημερινό επεισόδιο (11/5) του Survivor 5 θα δούμε μεγάλη συγκίνηση από τους παίκτες καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι είναι οι εξής: από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε με βαριά καρδιά τον φίλο της Απόστολο Ρουβά, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την κάλπη των Μπλε.

Σίγουρα όλοι περιμένουν πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς από τους υπόλοιπους τρεις παίκτες είναι και λιγότερο διάστημα στο παιχνίδι, ενώ και λιγότερο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, θα γίνει η ανατροπή. Ο κομμωτής σίγουρα συνεχίζει ακάθεκτα στο ριάλιτι αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 5 είναι ο… Απόστολος Ρουβάς. Η αποχώρηση αυτή θα φέρει πολύ κλάμα! Ειδικά Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Άρης Σοϊλέδης περιμένουμε να πλαντάξουν, αφού ήταν πιο κοντά από όλους μέσα στο παιχνίδι όταν ήταν στην ίδια ομάδα.