Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος οι «γαμπροί» βγήκαν περατζάδα προς αναζήτηση, νέας, ωραίας και πολλά υποσχόμενης νεανίδος για να έρθουν εις «γάμου κοινωνίαν».
Για διάβασε τις αγγελίες.
1) Νέος 32 ετών, επιχειρηματίας με επιστημονικόν δίπλωμα, με ανατροφήν και εμπορική πείρα, με ακίνητα προσοδοφόρα εν Αθηναις αξίας 15 εκατομμυρίων δραχμών, αρκετά κεφάλαια εις τας επιχειρήσεις του, ζητά ως σύζυγον κόρην επιχειρηματία.
Όχι αυτές μανίτσα μου. Αυτή είναι vintage!Ποιο κάτω!
Ααα! Μισό. Καλά εν τάχει θα στα πω. Σου χω κάνει σούμα. Επιχειρηματίας που έχει ρεστοράν, ταβέρνα μπιτσόμπαρο, ξενοδοχείο, στην Πάρο, Σύρο, Τήνο, Μύκονο όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, ζητά.
Αναζητά με το τουφέκι εννοείς.
Νέο.
Με θεληματικό πιγούνι.
Έμπειρο.
Μμμ ενδιαφέρον!
Και δημιουργικό.
Ακόμα πιο ενδιαφέρον!
Σεφ.
Ωωω, αυτά είναι! Ξέρεις για να τον χαζεύει και να τον διορθώνει η μαμά του, όπως έμαθε από το masterchef.
Ή μάγειρα
Σιγά, ποια είναι η διαφορά άλλωστε;
Για καλοκαιρινή σεζόν.
Ποιος ξέρει πόσο διαρκεί το καλοκαίρι οεο;
Συνεχίζω. Με γνώσεις μεσογειακής κουζίνας.
Ααα, θέλετε όλη τη Μεσόγειο ή να κόψω κάτι;
Μισθό συζητήσιμο.
Άσε με να μαντέψω… Μμμ, κανα χιλιάρικο και πολλά είναι για το δεκαπεντάωρο, επταήμερο, χωρίς ρεπό, ούτε tips και θα μπαίνει στην τράπεζα ένα μικροποσό και τα υπόλοιπα μαύρα και όποτε του καπνίσει και ίσως, ε;
Πλήρη ασφάλιση.
Κοίτα, αυτό το ομαδικό πρόγραμμα στην Bupa είναι πλεονασμός. Ας μείνουμε στα γνωστά. Πενθήμερο, τετράωρο, χωρίς δώρα και εάν τύχει κανας έλεγχος θα πηδηχτούμε από το παράθυρο. Χαχαχαχα!
Καλέ άκου! Παρέχεται διαμονή!!!
Έλα! Σε υπόσκαφο χωρίς παράθυρο μαζί με άλλους 10 συναδέλφους, έτσι για να κάνουμε team building.
Και διατροφή.
Μμμμ, με τα αποφάγια των πελατών ή τα ξινισμένα απούλητα μαγειρευτά;
Αααποστολή βιογραφικών μέσω της φόρμας της αγγελίας.
Πάντως εμένα όλη αυτή η φάση μου θυμίζει τη νύφη στη Μάνη. Ξέρεις που την βάζουν να μαζέψει τα μπάμπαλα.
Τι είναι τα μπάμπαλα;
Α, δεν ξέρεις; Όταν μαζεύουν τις ελιές, κάτω στα λιόπανα πέφτουν μικρά κοτσάνια με ελίτσες(αυτά είναι τα μπάμπαλα) και οι νέες, αθώες κοπελούδες, κάθονται στα τέσσερα και τα μαζεύουν. Κάπως έτσι η υπογεννητικότητα έχει εξαλειφθεί από την περιοχή.
Αλήθεια τώρα;
Ναι! Ε, κάπως έτσι μας βλέπουν οι επιχειρηματίες, δεν νομίζεις;
Άντε, καλή σεζόν αδέρφια! Και αφήστε τα μπάμπαλα να τα μαζέψουν άλλοι.
Η Λάουρα Σαργέντη είναι σεφ και σύμβουλος εστιατορίων. Μεγαλωμένη στη Αθήνα με ιταλικές ρίζες, σπούδασε εκτός από μαγειρική
τέχνη, γραφιστική, διακόσμηση, διαφήμιση, marketing και τεχνολογία φαρμάκων. Για αρκετά χρόνια ταξίδεψε και δούλεψε σε διάφορα
μέρη του κόσμου γνωρίζοντας πολιτισμούς, παραδόσεις και μαθαίνοντας τεχνικές και τα trends στη μαγειρικής.
Πλέον εργάζεται ως private chef πρεσβεύοντας την μεσογειακή κουζίνα. Στα ρεπορτάζ της θα βρείτε την αγάπη της για τη μαγειρική
τέχνη, τους αγαπημένους της foodies και τα νέα trends.
cheflaurasargenti@gmail.com