Focus

Mέι Μασκ: Η μητέρα του Έλον είναι ένα διάσημο μοντέλο – διαιτολόγος

Mέι Μασκ: Είναι μοντέλο, διαιτολόγος, χώρισε από έναν σύζυγο που την κακοποιούσε, μεγάλωσε τα παιδιά της και απογείωσε την καριέρα της μετά τα 60!

9. Ξεκίνησε μια νέα ζωή μετά τα 40

Καθώς η ίδια είχε γεννηθεί στον Καναδά και είχε την υπηκοότητα, μπόρεσαν και τα παιδιά να την αποκτήσουν. Ο Έλον είχε πάει στα 18, μετά το Λύκειο και τώρα ήθελαν και τα άλλα της παιδιά να πάνε στον Καναδά. Όσο η ίδια ταξίδεψε εκεί για να προετοιμάσει το έδαφος η κόρη της κανόνισε την πώληση του σπιτιού και του αυτοκινήτου στη Νότιο Αφρική. Επιστρέφοντας υπέγραψε, όμως δεν μπόρεσε να πάρει όλα τα χρήματα μαζί της, αφού υπήρχε πλαφόν από το κράτος. Τι έκανε; Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχοντας κάποια στιγμή πέντε δουλειές. «Ήμουν ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο. Δίδασκα δύο φορές την εβδομάδα στο τμήμα της διατροφολογίας, και δύο φορές σε σχολή μόντελινγκ. Έκανα και η ίδια μόντελινγκ, έδινα ομιλίες, είχα τους πελάτες μου στο γραφείο» έχει πει στο Forbes.

10. Δεν έχει σκοπό να συνταξιοδοτηθεί

«Δεν θα συνταξιοδοτηθώ ποτέ. Ούτε και η μαμά μου συνταξιοδοτήθηκε. Θα δουλέψω έως ότου δεν θα με θέλει κανείς και τότε θα βρω κάτι άλλο και θα έχω πάντα την έρευνα σχετικά με τη διατροφολογία, κάτι που αγαπώ πολύ» έχει δηλώσει στους New York Times, αποδεικνύοντας πως το παν είναι η στάση ζωής.