Lifestyle

Alex Rodriguez: Η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Alex Rodriguez: Η JLo και ο A-Rod χώρισαν οριστικά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Με το που ο Rodriguez κατάλαβε το υπονοούμενο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του, απαντώντας του: “Η ευτυχία και η παγκόσμια ειρήνη είναι αυτό που ψάχνουμε”.

Υπενθυμίζουμε ότι, το πρώην ζευγάρι χώρισε πριν από έναν χρόνο, διαλύοντας τον αρραβώνα τους και επιθυμώντας να διατηρήσουν μία φιλία μεταξύ τους. Ειδικότερα, πριν από το γεγονός είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που ήθελαν τον Rodriguez να έχει απατήσει τη Lopez. Τα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να έρθουν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για χωρισμό, που αμέσως το ζευγάρι διέψευσε. Εν τέλει, σε λιγότερο από έναν μήνα εξέδωσαν την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2017, παίρνοντας δύο χρόνια αργότερα την απόφαση να παντρευτούν. Εξαιτίας του κορονοϊού, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλει δύο φορές τον γάμο του, λέγοντας πως θα το κάνουν μόλις η στιγμή είναι η σωστή. Ευτυχώς, λοιπόν, που η στιγμή αυτή δεν ήρθε ποτέ και δεν χρειάστηκε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να διαπιστώσουν πως ο χωρισμός τούς ταιριάζει καλύτερα.