Trash

Survivor Spoiler 12/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Survivor Spoiler 12/4: Ποια μέρα έρχεται η ένωση και το μεγάλο πάρτι

Μοιρασμένοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για ακόμη μία φορά. Τέσσερις οι υποψήφιοι, τρεις άντρες και μία γυναίκα. Ένας παίκτης, όμως, έφτασε στη πηγή αλλά δεν θα πιεί νερό.  Δύο κόκκινοι και δύο μπλε. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν ο πρώτος υποψήφιος που έβγαλαν οι μαχητές και για αγωνιστικούς λόγους αλλά και την συμπεριφορά του στην παραλία. Στη συνέχεια, η Σοφιάννα που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Στο στρατόπεδο των Διασήμων, οι δύο νέοι παίκτες βγήκαν στον τάκο. Ο πρώτος που βγήκε από την κάλπη ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος και στη συνέχεια ο Στάθης Σχιζάς που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Νίκο Γιάννη.

Αύριο έρχεται μία από τις πιο σημαντικές αποχωρήσεις του Survivor, αφού ο παίκτης που θα αποχωρήσει δε θα γιορτάσει στο πάρτι της ένωσης. Οι περισσότεροι παίκτες περιμένουν πως και πως για αυτό το πάρτι, για να φάνε, να κάνουν μπάνιο και να διασκεδάσουν.

Έτσι, σύμφωνα με τα Spoiler, ο παίκτης που αποχωρεί αύριο (13/4) από το Survivor είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος Για κακή τύχη των μπλε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συγκέντρωσε περισσότερους ψήφους κι έτσι για ακόμη μία εβδομάδα θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο κάνοντας δύσκολη τη ζωή των μαχητών και των διασήμων.

Η ένωση έρχεται μετά την αποχώρηση και ένα νέο Survivor ξεκινά!