Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 29/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 29/3: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο και 2ο δεκαήμερο, ξεπερνάς παλιά προβλήματα στον έρωτα και απολαμβάνεις ερωτική σταθερότητα! Τα «ΜΗ»:3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα των αποκαλύψεων είναι εδώ! Το θέμα είναι, πως μία αποκάλυψη σε ευνοεί, αλλά μια άλλη σε απογοητεύει…

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξεφεύγεις επιτέλους από παρελθοντικές πληγές και νιώθεις ήρεμος συναισθηματικά, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Άσε που σίγουρα θα πάρεις χαρά, από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις αλλαγές, φλερτ, εύνοια, εκπλήξεις και ερωτική ανανέωση!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μία φιλική απογοήτευση, πιθανόν να σε αποσυντονίσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ευχάριστες εξελίξεις στον έρωτα, βοήθεια από φίλους, χαρμόσυνες αλλαγές και ξαφνικές χαρές! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πέρα από τις επαγγελματικές σου έγνοιες, θα υπάρξουν και ερωτικές απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη ερωτική, γνωριμίες, φλερτ και επίτευξη συναισθηματικών στόχων, θα έχεις 3ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα, ασχολείσαι κυρίως με καριέρα, οικογένεια και κοινωνική καταξίωση!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, είσαι απόλυτα τυχερός ερωτικά, αφού εκπληρώνεις πολλούς στόχους και επιθυμίες! Χαμογελάς ξανά! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις σεξουαλικές, συναισθηματικές και καυτές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία και εκπλήρωση ουσιαστικών ερωτικών επιθυμιών, 1ο και 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Μπορεί να έχεις εύνοια στον συντροφικό τομέα, 3ο δεκαήμερο, ωστόσο ψέματα, εξαπατήσεις και μυστικά, βγαίνουν στην φόρα, προκαλώντας απογοητεύσεις!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική σταθερότητα, συντροφικότητα, νέα σχέση ή απόφαση επισημοποίησης θα έχεις, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: Εργασιακά και πρακτικά θέματα, σε απασχολούν αυτήν την εβδομάδα, 3ο δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, πάθος, φλερτ και συναίσθημα στο φουλ, 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Σίγουρα ομορφαίνεις και λάμπεις, 1ο και 2ο δεκαήμερο, ωστόσο σε τρέχει η δουλειά και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία τέλεια εβδομάδα είναι εδώ για τα ερωτικά σου, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Χορταίνεις θαυμαστές, λάμψη, φλερτ, τύχη, πάθος και ερωτική σταθερότητα! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, προσοχή στην τάση σου για εξιδανίκευση, αλλά και εξαπάτηση. Μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι στην ευκαιρία για επανασύνδεση, συγκατοίκηση, στην λύση σε παλαιά προβλήματα, στην ερωτική αφοσίωση, αλλά και συναισθηματική ενδυνάμωση, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις χαρμόσυνα νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Τα «ΜΗ»: Μακριά από ψέματα και μεγάλα λόγια, 3ο δεκαήμερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, αλλά και ωφέλιμες ερωτικές συζητήσεις, σε χαροποιούν 1ο και 2ο δεκαήμερο. Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές, αλλά και ερωτική σταθερότητα!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι πες, σε ξεροκεφαλιά και κτητικότητα!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφιά, αισθησιακές στιγμές, ερωτική σιγουριά, αυτοεκτίμηση, αλλά και ερωτική πίστη, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας αυτής, 1ο και 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όλα φαίνονται βελτιωμένα, αλλά μια απογοήτευση, αυτήν την εβδομάδα, θα σε προσγειώσει απότομα!