Η Κατερίνα Καραβάτου από τις πιο συμπαθείς και αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες, έχει μία συγγένεια, που ελάχιστοι γνωρίζουν, με κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό, την οποία και αποκάλυψε πρόσφατα ο τελευταίος.

Με αφορμή την προ τριετίας παράσταση «Οδύσσεια» της Σοφίας Σπυράτου, όπου πρωταγωνιστούσαν ο Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Χριστοδούλου, είχαν παρευρεθεί στο έργο αρκετοί διάσημοι, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η παρουσία του πρώην ζευγαριού, όμως, είχε έναν λόγο παραπάνω.

Η σχέση που δε γνωρίζαμε με τον Στέλιο Μάινα – Την αποκαλεί και… ξαδέλφη του

Όπως αποκάλυψε λίγο μετά το τέλος μιλώντας στις κάμερες ο Στέλιος Μάινας, με την Κατερίνα Καραβάτου δεν γνωρίζονται μόνο ως ηθοποιός και παρουσιάστρια, αλλά έχουν συγγενική σχέση.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του είναι ξαδέρφη με την Κατερίνα Καραβάτου, που μεταξύ άλλων έκανε και πρόσφατα μια αποκάλυψη, και όπως είπε «τη φωνάζω ξαδέρφη και την Κατερίνα, εξ αγχιστείας. Ευτυχώς η Κρήτη είναι ένα μεγάλο χωριό και επικοινωνούμε ευτυχώς». Αυτό το τελευταίο αφορά στην καταγωγή της γυναίκας του που είναι από το νησί.