Trash

«Αχόρταγη» στο κρεβάτι η Πάμελα Άντερσον – Νέες αποκαλύψεις ποδοσφαιριστή καίνε την ηθοποιό

Η καλλονή ηθοποιός από το baywatch ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες φωτιά στο σεξ και δεν την σταματούσε τίποτα.

H Πάμελα Άντερσον είχε  σχέση για ένα διάστημα με τον ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί αλλά η προσωπική ζωή τους στο κρεβάτι δεν έμεινε και πολύ κρυφή τελικά. Η καλλονή ηθοποιός που την μάθαμε μέσα από το baywatch ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες φωτιά στο σεξ και δεν την σταματούσε τίποτα και κανένας.

Ο παίκτης της Φιορεντίνα Αλεξάντρ Κοκόριν υπήρξε στην ίδια ομάδα με τον Γάλλο αμυντικό και στα αποδυτήρια μοιράζοντας τις επιδόσεις του ζευγαριού στο κρεβάτι.

«Ο Ραμί μάς είχε πει ότι ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχε στη ζωή του και πως έκαναν σεξ δώδεκα φορές κάθε βράδυ»

Σε συνέντευξή του στο youtube ο παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ραμί μάς έλεγε πολλά ενδιαφέροντα για την Πάμελα. Φυσικά όλοι ενδιαφερόμασταν να μάθουμε πώς ήταν η σχέση τους στο κρεβάτι. Ο Ραμί μάς είχε πει ότι ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχε στη ζωή του και πως έκαναν σεξ δώδεκα φορές κάθε βράδυ».

Η σχέση του 36χρονου άσου της Τρουά με την 54χρονη πρώην Playmate και πρωταγωνίστρια του Baywatch δεν μακροημέρευσε. Μάλιστα λίγο αφότου χώρισαν εκείνη χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή «τέρας, που κάνει διπλή ζωή» μέσα από τη σελίδα της στο Instagram.

Το πρώτο sextape στην ιστορία που γίνεται τηλεοπτική σειρά – Η καυτή σχέση της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι Τζόουνς

“Pam & Tommy” – η μίνι τηλεοπτική σειρά για την οποία έχει γίνει τόσος λόγος είναι έτοιμη να αρχίσει να προβάλλεται στις οθόνες μας, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για την ερωτική ιστορία της σεξοβόμβας των 90’s Πάμελα Άντερσον και του “κακού παιδιού” της ροκ Τόμι Λι Τζόουνς.

Κάποια στιγμή, στο Μαλιμπού, στην έπαυλη του Τόμι Λι Τζόουνς, ντράμερ των Mötley Crüe, και της Πάμελα που ζαλίζει με το κόκκινο μαγιό που φορά στις καλιφορνέζικες παραλίες που κυριαρχούν στο “Baywatch”, εργάζεται ως ηλεκτρολόγος ένας πρώην πορνοστάρ στον οποίο αποδίδεται η διαρροή του περίφημου sex tape του ζευγαριού χωρίς να έχουν δώσει την έγκρισή τους.

Κατά μια εκδοχή, πρόκειται για ένα είδος revenge porn από τον ηλεκτρολόγο επειδή τον απέλυσαν χωρίς να τον πληρώσουν μαζί με το υπόλοιπο συνεργείο. Στην σειρά είναι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες.

Η σειρά, σε σκηνοθεσία Κρεγκ Τζιλέσπι, είναι αυστηρώς ακατάλληλη και φέρει την σήμανση 18+. Πρωταγωνιστούν ο Σεμπάστιαν Σταν και η Λίλι Τζέιμς.