Trash

Φάρμα: Αποχώρησε από το αγρόκτημα και έβαλε τα κλάματα

Φάρμα: Μετά από μια δυνατή μονομαχία αποχώρησης, ένας παίκτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει οριστικά το αγρόκτημα.

Θυμίζουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στη θέση του μονομάχου, αφού την επέλεξε ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ενώ η Νάιρα Αλεξοπούλου ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της.

Τα πρώτα λόγια της

“Είμαι πολύ συγκινημένη, δεν έχω λόγια, ήρθα κοντά με κάποια παιδιά και συγκινούμαι, η Φάρμα είναι ένα κομμάτι μου και το αφήνω πίσω. Συγκινήθηκε ο Κώστας, γιατί κατάλαβε ότι μέσα στη Φάρμα δεν μπορείς να κάνεις ούτε μισό λάθος” είπε η Νάιρα.

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, κάτι που υλοποίησε μεγαλώνοντας. Έχει συνεργαστεί στην πίστα με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής αλλά και ο Στέλιος Ρόκκος και το καλοκαίρι του 2011 θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Χολίδη. Πολλοί την αποκαλούν “Τζέσικα Ράμπιτ” μιας και η εξωτερική της εμφάνιση μας θυμίζει την εικόνα της σέξυ συζύγου του Ρότζερ Ράμπιτ. Η Νάϊρα είναι ανακάλυψη του Ομίλου Μαροσούλη. Με εντυπωσιακή παρουσία στην πίστα, ιδιαίτερη ερμηνεία και εκρηκτική εμφάνιση η Νάϊρα κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.