Trash

Survivor spoiler 9/2: Σοκαριστικός τραυματισμός στο αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler 9/2: Μία νέα κόντρα και ένας σοβαρός τραυματισμός θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2022 θα παρακολουθήσουμε τον σοκαριστικό τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου, αλλά και την πρώτη αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Η 22χρονη παίκτρια, που σύμφωνα με τα στατιστικά είναι η πιο δυνατή αγωνιστικά από την ομάδα των Μαχητών, χτυπάει στον αγώνα επάθλου στο γόνατο. Η ίδια δε μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και τον πόνο  της, ενώ οι συμπαίκτες της δείχνουν να αιφνιδιάζονται από τον τραυματισμό της.  Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός φωνάζει αμέσως το ιατρικό team για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Στο συμβούλιο του νησιού αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση της αποχώρησης. Ποιος θα αποχαιρετήσει λοιπόν τους συμπαίκτες του; Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρεντή ή Απόστολος Ρουβάς;

O παίκτης που επιστρέφει στην Ελλάδα

Το όνομα της Ευρυδίκης σύμφωνα με πληροφορίες είχε ακουστεί αρχικά, διότι είχε ελάχιστες ψήφους στήριξης στο παρελθόν. Όμως με τα νέα προγνωστικά ο παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Κανείς δεν το περίμενε καθώς είναι ένας δυνατός παίκτης που φέρνει νίκες στην ομάδα και ταΐζονται.