Αθλητισμός

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 0-1: Οι πράσινοι στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας

Σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τους 4 του κυπέλλου και επόμενος αντίπαλός του είναι η Λαμία

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και σε συνδυασμό με το 4-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης» προκρίθηκε εύκολα στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 81′, ενώ παράλληλα είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από δεκατέσσερις μήνες, καθώς αντικατέστησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο 75′.

Μια νίκη – απαραίτητη και για ψυχολογικούς λόγους στο στρατόπεδο των «πρασίνων», μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στον δρόμο προς τον τελικό.

Οι ενδεκάδες

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Λαρέα (55’ Καρανίκας), Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (75’ Θεολόγης), Βιδάλ (69’ Μπιανκόνι), Μπαντιμπανγκά (55’ Κουτσιανικούλης), Γκίνη (69’ Πολίτης), Μανιός.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες (64’ Σιδεράς), Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Σάρλια,  Αγιούμπ (64’ Πέρεθ), Γκατσίνοβιτς (64’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (74’ Κουρμπέλης), Βιτάλ, Ιωαννίδης (74’ Αϊτόρ).

Δείτε τα highlights του αγώνα