Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, είναι μια από τις αρχές της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Ειδικά στη περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι χριστουγεννιάτικες διακοπές του, τον μαρτύρησαν. Σε ανάρτηση σχετική εμφανίζεται να βρίσκεται μεταξύ άλλων και με φερόμενη ως υπόδικη, αστυνομικό με κατηγορίες περί εμπλοκής της στην υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων. Και, μάλιστα, όπως, αποδεικνύεται δεν ήταν μια στιγμιαία φωτογραφία αλλά βρέθηκε μαζί του, καθόλη τη διάρκεια της περιήγησης του στο ορεινό χωριό. Το όνομα της βρίσκεται, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, στη συγκεκριμένη δικογραφία.
Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση καθώς εύλογα εγείρονται πολλά και συγκεκριμένα ερωτήματα. Προφανώς και ο κάθε πολιτικός δεν δύναται να διερευνά ποιος βρίσκεται στην ευρύτερη συντροφιά του. Αλλά προφανώς, επίσης, πολλοί ήξεραν τις κατηγορίες της αστυνομικού και απλώς την άφησαν να περιφέρεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, που, όμως όφειλε να γνώριζε τη συντροφιά του.
Χαρακτηριστική είναι και η αντίδραση του Νίκου Ρωμανού διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ. Με σχετική του ανάρτηση, στα κοινωνικά δίκτυα τονίζει ότι: «Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…
Σημειωτέον πως η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρνείται τη παρουσία της ούτε τη περιήγηση της δίπλα στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνουν και πολιτικοί παράγοντες επιδιώκει να εξισορροπήσει την ιστορία, με επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Η αντίδραση του Νίκου Ρωμανού διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατία
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o κ. Ρωμανός έγραψε:
Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…