Τα άπλυτά της στη φόρα έβγαλε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του έκτου live ότι είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα και εκείνη απάντησε αναλόγως.
Ο λόγος για την Πηγή Δεβετζή. Η κορυφαία αθλήτρια εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου και τραγούδησε με τον Θάνο Πετρέλη το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».
Μετά την ερμηνεία του το ζευγάρι στάθηκε ενώπιον των κριτών για να λάβει τη βαθμολογία του.
Σε κάποια από τα σχόλια, ακούστηκε πως η Πηγή το ερμήνευσε σαν να εννοούσε τα λόγια του τραγουδιού. Τότε ο Νίκος Κοκλώνης είπε κάτι που κανείς δεν περίμενε.
«Είναι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό. Πριν δεν ήταν», αποκάλυψε, με την αθλήτρια να μην καταφέρνει να κρύψει την αμηχανία της.
Ωστόσο, πέταξε και εκείνη τη δική της σπόντα. Είπε με τη σειρά της πως και ο Νίκος Κοκλώνης είναι ερωτευμένος ξανά, με τον ίδιο να πηγαίνει αμέσως στην ανακοίνωση της βαθμολογίας και να μην κάνει κάποιο σχόλιο.
J2US: Δείτε όσα έγιναν παρακάτω
J2US:Λίγα λογία για τον Νίκο Κοκλώνη
Ο Νίκος Κοκλώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και τηλεπαρουσιαστής. Είναι ιδρυτής των AirFastTickets, YoTrip και Dealber.
Μετά την ολοκλήρωση της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2002, ο Κοκλώνης εργάστηκε ως υπεύθυνος διαχείρισης κινδύνου στην Société Générale για αρκετά χρόνια. Το 2009, έπρεπε να κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για Βερολίνο, το οποίο βρήκε πολύ δύσκολο και απογοητευτικό. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα από ένα ταξίδι, άρχισε να σχεδιάζει την έναρξη ενός online ταξιδιωτικού πρακτορείου. Σύντομα, ίδρυσε την AirFastTickets με αρχικό κεφάλαιο €60,000 και έδρα τον Πειραιά.
Η εταιρεία στην αρχή αγόρασε εισιτήρια σε μειωμένες τιμές. Η AirFastTickets συνεργαζόταν με την Groupon, γεγονός που της επέτρεπε να έχει πολύ χαμηλό κόστος μάρκετινγκ. Η εταιρεία άνοιξε το γραφείο της στο Λονδίνο το 2012 και το γραφείο της στη Νέα Υόρκη. Λόγω των εξαιρετικά χαμηλών τιμών που προσέφερε για αεροπορικά εισιτήρια, δέχτηκε πολλές αγωγές για αθέμιτες πρακτικές ανταγωνισμού. Βραβεύτηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το 2014, η εταιρεία έγινε γνωστή στις ΗΠΑ μέσα από ένα τέχνασμα που σκέφτηκε ο ίδιος λόγω των προβλημάτων του Τζάστιν Μπίμπερ με τις αρχές των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός αεροπορικού εισιτηρίου χωρίς επιστροφή.
Έτσι, η εταιρεία γίνεται γνωστή και παραμείνει στις 3 μεγαλύτερες των ΗΠΑ. Λόγω του αυξημένου όγκου πωλήσεων και του υψηλού κόστους ανάπτυξης λογισμικού, ο Κοκλώνης αθέτησε να παραδώσει εγγυητική ύψους €45 εκατομμυρίων στην IATA. Το 2014, η IATA έκλεισε τη θυγατρική του Ηνωμένου Βασιλείου της εταιρείας καθώς και το ελληνικό γραφείο. Ο Κοκλώνης ξεκίνησε συζητήσεις με την ΙΑΤΑ και είπε ότι η εταιρεία θα εκκαθαρίσει τις πληρωμές της.
Τον Μάιο του 2015 ο Κοκλώνης καταφέρνει και πουλάει το 51% της εταιρείας στην Hainan Airlines για περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια. Τον Σεπτέμβριο του 2015, λόγω διαφωνίας με τους νέους μετόχους τελικά η εταιρεία εισήλθε σε πτώχευση και εκκαθαρίστηκε τον Οκτώβριο. Το έτος 2015, πριν από την πτώχευση, η εταιρεία είχε έσοδα 150 εκατομμυρίων ευρώ μηνιαίως.