Lifestyle

Μαριάννα Καλλέργη: Έτσι είναι σήμερα η κουκλάρα του Survivor

Μαριάννα Καλλέργη: Τράβηξε όλα τα βλέμματα στην Βουλιαγμένη.

Εξαφανισμένη είναι πλέον η Μαριάννα Καλλέργη, την οποία είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια μέσα από την συμμετοχή της τόσο στο Survivor όσο και στο Nomads. Η ίδια έκτοτε αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να επικεντρωθεί σε αυτό που αγαπά, τον αθλητισμό, μιας και είναι πρωταθλήτρια Muay Thai.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, ο φακός την τσάκωσε σε μια πρόσφατη έξοδό της στην περιοχή της Βουλιαγμένης μαζί με μια φίλη της. Όπως βλέπουμε, η Μαριάννα παραμένει μια πανέμορφη κοπέλα, με ένα εκπληκτικό σώμα. Μπορεί να ήταν casual ντυμμένη, μιας και φορούμε ένα τζιν σορτς με ένα απλό t-shirt, ωστόσο μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Μαριάννα Καλλέργη γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992. Είναι 26 ετών. Το 2011 – 2012 συμμετείχε στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1. Στα 15 της κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της World Kickboxing Network στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα την επέλεξαν προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο International Muay Thai Council. Στα 19 της, η Μαριάννα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Αθηνών με κατεύθυνση και κλήση στην Αθλιατρική.