Lifestyle

Πασχάλης: Με την Αλίκη θα είμαστε μαζί μέχρι να πεθάνουμε – Τι είπε για το ”στιγμιαίο λάθος” του

Πασχάλης: Μίλησε μετά από χρόνια για το περιστατικό που σημάδεψε το γάμο του.

Όλοι θυμούνται τη φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Πασχάλης, αναφερόμενος στη σχέση που είχε με θαυμάστριά του με την οποία απέκτησε έναν γιο, 17 ετών σήμερα. Το “στιγμιαίο λάθος” – που οδηγήθηκε στα δικαστήρια τα οποία και κράτησαν χρόνια, δικαίωσε την Ουρανία Τουτουντζή, και μετά από τόσα χρόνια εξακολουθει να τον “κυνηγά”, με τον τραγουδιστή να μιλάει για τη συγκεκριμένη δήλωση ύστερα από τόσα χρόνια.

Σε μια συγκινητική συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό, είχε μιλήσει για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πασχάλης: Με την Αλίκη θα είμαστε μαζί μέχρι να πεθάνουμε

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού, ο Πασχάλης αναφέρθηκε στην περίοδο αυτή που σημάδεψε τη ζωή του αλλά και στον γάμο του με τη σύζυγό του, Αλίκη, που συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του μετά από τόσα χρόνια.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως ο έρωτας και ο συνεχής διάλογος είναι τα στοιχεία που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατήσουν τον γάμο τους και η κατανόηση που υπάρχει μεταξύ τους που είναι ικανή να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Επιπλέον, ο Πασχάλης αναφέρθηκε στην ιστορία γνωριμίας τους όταν η σύζυγός του έκανε την πρώτη κίνηση, αναγνωρίζοντάς τον ως μέλος του συγκροτήματος που είχε τότε. “Με την Αλίκη θα είμαστε μαζί μέχρι να πεθάνουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια επαινώντας τη για την ντομπροσύνη της, την ειλικρίνειά της και τη ζεστή της καρδιά, ο Πασχάλης δήλωσε πως ποτέ τους δεν έφτασαν στον χωρισμό, ακόμα και όταν είχε πει την κορυφαία φράση “ήταν ένα στιγμιαίο λάθος”.

Όσο για αυτό, ο Πασχάλης υποστήριξε πως αν είχε τη δύναμη να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα απέφευγε την επιπόλαιη συνέρευσή του με την επίμονη θαυμάστριά του, όσο και το “στιγμιαίο λάθος” που το ονόμαστε αυθόρμητα.

Πώς είναι σήμερα η Ουρανία Τουτουνζή

Η Ουρανία Τουτουντζή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Είναι κοινωνιολόγος και διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2002 μέχρι το 2006 δίδαξε το Σεμινάριο επιλογής “Φιλοσοφία-Πολιτισμός-Επικοινωνία” στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Όραμά της είναι μια ουσιαστική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Έχει γράψει τα βιβλία

  • “Ο Λόγος και το Είναι – φιλοσοφικό δοκίμιο”, εκδ. Νεφέλη, 1999
  • “Τα Μυστήρια των Ελλήνων – Μύθος και Λόγος στην Προχριστιανική Ελλάδα”, εκδ. Δόμιος-Ελάτη, 2000
  • “Ο Γιώργος Χειμωνάς και η Τραγωδία – Μια μελέτη του μεταφραστικού έργου του Γιώργου Χειμωνά”, εκδ. Δόμιος-Ελάτη, 2003
  • “Περί της Θεάς Αρτέμιδος”, εκδ. Δόμιος-Ελάτη, 2005
  • “Η Ποίηση των Ανθρώπων: Θεοί και ήρωες στην Ιλιάδα”, δίτομο, εκδ. Ανοιχτή Πόλη, 2009
  • “Ο Ευγενικός Βασιλιάς – Μια ιστορία από την αρχαία Αθήνα” (για παιδιά από εννέα ετών και πάνω), εκδ. Κέδρος, 2011
  • “Τότε που χτιζόταν ο Παρθενώνας” (για παιδιά από δέκα ετών και πάνω)”, εκδ. Κέδρος, 2012
  • “Δώσε του μια να πάει ψηλά – Όλα όσα μπορείτε να κάνετε για την παιδεία του παιδιού σας”, εκδ. Διόπτρα, 2012
  • Από το 2011 διοργανώνει το “Εργαστήριο Αρχαίων Ελληνικών” για παιδιά του Δημοτικού.