Pagenews.gr VIR. Παραγωγή pagenews.gr VIR. Παραγωγή pagenews.gr
Red Lips
Η στιγμή είναι…. ουπς ήταν!

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη σου ματιά, την ανάσα σου, τη γεύση σου, το άρωμά, το άγγιγμα σου, έρωτα μου. Η πρώτη συνουσία, το ταξίδι, η ένωση. Η ματιά σου βαθιά σαν της θάλασσας. Η ανάσα σου, δυόσμος. Η γεύση σου, μέλι, γλυκό υγρό ή ζαχαρωμένο. Το άρωμα σου, φρεσκοκομμένο καρπούζι. Το άγγιγμα σου, δροσερό, με αναστατώνει σαν σγουρός βασιλικός. Η πρώτη συνουσία, σαν το πιο όμορφο ανθότυρο, ανάλαφρο, φρέσκο. Για κρεβάτι μας, τ’ αστέρια και μια φέτα προσούτο για σεντόνι. Το ταξίδι, άγνωστο.

Το δαγκώνω! Ξαφνιάζομαι! Ο συνδυασμός είναι μοναδικός! Γνώριμος, μεθυστικός κι ας είναι όλα πρωτόγνωρα. Σε θέλω πάλι…

Υλικά

  • 1 φέτα καρπούζι
  • Μέλι
  • Αλάτι
  • Δυόσμος
  • Βασιλικός
  • Προσούτο
  • Ανθότυρο
  • Διαδικασία

Κόψε μια ροδέλα καρπούζι και άπλωσε όλα τα υλικά κατά βούληση.

Η Λάουρα Σαργέντη είναι σεφ και σύμβουλος εστιατορίων. Μεγαλωμένη στη Αθήνα με ιταλικές ρίζες, σπούδασε εκτός από μαγειρική τέχνη, γραφιστική, διακόσμηση, διαφήμιση, marketing και τεχνολογία φαρμάκων. Για αρκετά χρόνια ταξίδεψε και δούλεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου γνωρίζοντας πολιτισμούς, παραδόσεις και μαθαίνοντας τεχνικές και τα trends στη μαγειρικής.
Πλέον εργάζεται ως private chef πρεσβεύοντας την μεσογειακή κουζίνα. Στα ρεπορτάζ της θα βρείτε την αγάπη της για τη μαγειρική τέχνη, τους αγαπημένους της foodies και τα νέα trends. cheflaurasargenti@gmail.com
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι