Ο Θέμης Αδανμαντίδης το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στην επικαιρότητα για διάφορους λόφους. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK!, θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι, μιλά για την σύλληψή του στην Κυψέλη αλλά και για το δημοσιεύματα που τον έδειχναν να τραγουδά σε κατάμεστο κέντρο διασκέδασης στη Λιοσίων παρά το lockdown.
Θέμης Αδαμαντίδης: Αναλυτικά όσα είπε
Για τη σύλληψη στην Κυψέλη ως εμπλεκόμενος σε χαρτοπαικτική λέσχη, στην οποία βρέθηκε να παίζει τυχερά παιχνίδια με άλλα 17 άτομα και για το τι συνέβη ακριβώς:
“Δεν διέπραξα κάτι άσχημο, με την έννοια ότι αδίκησα ή έκανα κακό σε κάποιον. Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς του κορονοϊού, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώσεις ότι ορίζεις τον εαυτό σου. Να αισθανθείς ελεύθερος άνθρωπος. Πήγα εκεί που αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω. Δεν έκανα και κάποιο κακούργημα”.
Για το αν κέρδισε εκείνο το βράδυ:
“Το να κερδίσεις δεν είναι εύκολο πράγμα. Για να κερδίσει κανείς, πρέπει να σκέφτεται όπως σκέφτονται οι λίγοι, γιατί οι πολλοί χάνουν. Εγώ ανήκω στους δεύτερους. Πάω για το παιχνίδι και όχι για να κερδίσω”.
Για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να τραγουδά σε κατάμεστο κέντρο διασκέδασης της οδού Λιοσίων, πάλι εν μέσω κορωνοϊού και το αν το έκλεισε η ΕΛΑΣ:
“Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν και δεν αισθάνομαι ότι έχω κάποια υποχρέωση να δικαιολογηθώ. Αντιθέτως αυτοί που ανέβασαν αυτή την ψευδή είδηση είναι υποχρεωμένοι να ανασκευάσουν, καθώς για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά γιατί παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση να μου χρεώνουν πράγματα και να γίνονται υπερβολικοί. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου, που με αγαπάει, και δεν θα αφήσω πλέον να λένε για μένα πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και ούτε να με στενοχωρούν”.
Για το τι τον στενοχώρησε περισσότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση:
“Γιατί έγραψαν για μένα αυτά τα ψευδή πράγματα; Για να κάνουν χτυπήματα τα sites; Ε, θα φάνε ένα καλό χτύπημα να τελειώνουμε”.
Για το πότε τραγούδησε σε αυτό το νυχτερινό κέντρο:
“Πριν από καιρό, όταν ήταν νόμιμα ανοιχτά τα μαγαζιά μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα. Δηλαδή μπορούσες να κάνεις live αλλά σε συγκεκριμένο ωράριο. Και εγώ πήγα να κάνω τη δουλειά μου. Τι να έκανα, δηλαδή; Με ρωτάνε πώς ζω και που κλείσαμε χρόνο λόγω κορωνοϊού και δεν μου έχει επιτραπεί να δουλέψω; Μου έχουν κάνει οικονομική ζημιά, έχω πάγια έξοδα. Και το μόνο που έχω πάρει όλο αυτό το διάστημα είναι τρεις φορές κάποια χρήματα που μου έχουν δώσει λόγω αναστολής εργασίας 1.000, 800 και 400 ευρώ. Λοιπόν, πείτε μου, πώς θα ζήσω;”