Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία της με γνωστή Ελληνίδα μέσα από το γυμναστήριο

Δέσποινα Βανδή: Είναι από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ και ξέρει να προσέχει τον εαυτό της.

Και είχε συμπληρώσει το εξής: «Όταν είμαι πιο χαλαρή, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω κυκλική προπόνηση, αλλά έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολλά πράγματα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που να μην βαριέμαι. Η γυμναστική μου αρέσει όχι τόσο για την εικόνα μου, όσο για την ευεξία που μου προσφέρει. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου όταν γυμνάζομαι».

Μάλιστα, πρόσφατα έκανε γυμναστική και με μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ενώ πρόκειται για δύο από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, με καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά που θα ζήλευαν πολλές νεότερές τους. Ο λόγος για τη Γωγώ Μαστροκώστα και είναι η απόδειξη πως τα «εντυπωσιακά κορμιά, κόποις κτώνται» μιας και οι δύο γυναίκες περνούν ώρες στο γυμναστήριο.

Και όταν βρέθηκαν μαζί στο γυμναστήριο τις προάλλες, η Δέσποινα Βανδή σκέφτηκε να ανεβάσει στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. Σε αυτήν βλέπουμε τις δύο φίλες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ιδρωμένες από την προπόνηση να ποζάρουν στον φακό με την τραγουδίστρια να γράφει: «No pain, no gain». Ακολουθεί το InstaStory που έκανε: