Αθλητισμός

Μούσα Βαγκέ Ολυμπιακός: Αρέσει στους «ερυθρόλευκους» σκάουτερς ο μπακ της Μπαρτσελόνα

Μούσα Βαγκέ Ολυμπιακός: Τον δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα «τσεκάρουν» οι σκάουτερς της ομάδας του Πειραια, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Δείτε τον Σενεγαλέζο μπακ εν δράσει

Τι γίνεται με τον Ματέους Ρέις

Ο Ματέους Ρέις πιέζει τη Ρίο Άβε να τον αφήσει να αποχωρήσει προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, έντονες είναι οι πιέσεις που ασκεί ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ στην ομάδα του με σκοπό να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στο λιμάνι. Ωστόσο, η πορτογαλική ομάδα αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι» στις διαπραγματεύσεις, αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει.

Ο Ρέις έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική του Ολυμπιακού και αρνείται να συζητήσει για επέκταση με τη Ρίο Άβε, ενώ δεν ασχολείται με περιπτώσεις άλλων ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Βέβαια, το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς η Ρίο Άβε να έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Ο Ματέους Ρέις φαίνεται, λοιπόν, να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τον αποκτήσει από την πορτογαλική ομάδα.